Sayfa 414/646 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514 ... SonSon
Arama sonucu : 5164 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Gazeteci Barış Pehlivan:

"RTÜK de 50 adet daire başkan yrd.lığı var. Murat Kurum'un matematik öğretmeni olan eşi RTÜK kadrosunda. Turgut Altınok'un da 2 kızı RTÜK kadrosundaydı."
    kaynak: HalkTV canlı

RTÜK de bir daire başkan yardımcısı ne kadar maaş alıyor?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. Fatih Altaylı İmamoğlu dosyası programında Murat ağırel dosyada devam eden soruşturmalarda tanıklar parti içinden ve belediye çalışanı.

3.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Sistemi etkileyebilecek en büyük boykot bankalardan fiziki döviz ve TL mevduat çekilişi talebi ile olur..
    Kesinlikle dediğiniz gibi olur. İnceldiği yerden kopsun.. Vatandaşlık görevini yapıp, seçimlerde oyumu verdim ve yaptığı hizmetlere bakmak istiyorum. Beğenirsem tekrardan oyumu veririm, beğenmezsem zaten başka alternatiflere yöneleceğim. Seçildiği ilk günden Adamı rahat bırakmadılar ve Halka dokunan politikaları birilerini çok fena rahatsız etti.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Fatih Altaylı İmamoğlu dosyası programında Murat ağırel dosyada devam eden soruşturmalarda tanıklar parti içinden ve belediye çalışanı.
    Programı buradan takip edebilirsiniz. 3 saatlik bir program. İddianamenin detaylarını buradan öğrenebilirsiniz.

Fatih Altaylı Programı: https://www.youtube.com/watch?v=dBK1Qa_PTSU

5.  Alıntı Originally Posted by Finans2023 Yazıyı Oku
    Programı buradan takip edebilirsiniz. 3 saatlik bir program. İddianamenin detaylarını buradan öğrenebilirsiniz.

Fatih Altaylı Programı: https://www.youtube.com/watch?v=dBK1Qa_PTSU
    Yarısına kadar geldim özeti. İlk iki dosyadan bir şey çıkmaz. Ama devam eden yeni açılacak dosyalar ile içerde kalmaya devam edebilir. Ama Şimşek çok zorlanıyorum bırakın bunu derse yoksa ben yokum derse o zaman değişir bu ihtimal zayıf ama ihtimal.

6. Yarın MB nin en büyük silahı faiz olacak diyor. Faiz artışı yaparsa çözüm olur diyor Remzi Özdemir. Borsacılar için faiz indirimi öteleme baya baya sıkıntı.

7.  Alıntı Originally Posted by balbatros Yazıyı Oku
    Diyelim ki boykot yaptık ve herkes harcamayı kesti. Bu enflasyonu düşürür. Zaten vergilerin artışı, maaş artışlarının azlığı tüketimi azaltmaya yönelik değil mi? Eğer öyleyse bu boykot hükümete yarar diye düşünüyorum.
    enflasyonu düşürseydi venezualla'da indirirdi
    heriflerde tüketememekten, yiyecek dahi alamamaktan kişi başı ortalama 7 kg kilo verdi
    lakin enflasyon % milyonlara çıktı..

8. Kamu bankasına maaş taşıdım yatırım hesabı ile arasında sürekli yatır çek yaparım. Bu sefer limitim kısıtlanmış. Böyle durum yaşayan var mı.

Sayfa 414/646 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •