Sayfa 413/662 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon
Arama sonucu : 5294 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben ne yahudi malı boykot edelim diyeni ne iktidara yakın boykot edelime katılmam bunların hepsi bu ülkede üretiliyor. Çalışanların hepsi Türk alternatifi olan ve Türkiyede üretilen varsa anca onu alabilirim

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by NETWORKCAN Yazıyı Oku
    Kendi halkimiza boykot oylemi ???!!!çalisanlar İsrail vatandasimi bu firmalarda yarın zarar edip işçi çikarsalar karınlarını sizmi doyuracaksiniz?

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Diyelim ki boykot yaptık ve herkes harcamayı kesti. Bu enflasyonu düşürür. Zaten vergilerin artışı, maaş artışlarının azlığı tüketimi azaltmaya yönelik değil mi? Eğer öyleyse bu boykot hükümete yarar diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Böyle saçma sapan boykot listeleri hazırlıyorlar, Kel Feritin Yoncabankta hiç hissesi kalmadı, Tüp kafayı ise Shell kapıdan sokmaz örneğin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Boykot çok büyük bir güçtür. Hele hele tüketimin çoğunu senin kitlen yapıyor ve son olaylardan sonra aç kurt gibi hedef bekliyorsa ciddi sonuçları olur

Yarın liste yayınlayacağım dedi. Bu akşam Ozelin telefonu susmaz.

Ne kadar ciddi olup olmadığı bu boykot işiyle belli olacak.
    İstanbul seçimlerinde Milletin iradesini ciddiye almayanları, bunları görmezden gelenlere, çok ciddi bir şekilde boykot uygulanmalıdır. Hem de unutamayacakları cinsten.. Sayın Özgür ÖZEL'e katılıyorum ve destekliyorum. Listeyi açıkla Başkanım, arkanızdayız ve destekliyoruz. Köprüler tamamen atılmalıdır. Yeter artık..

Yarın trafik karışırsa, 1 marulda ing. Memed abi için koyarız.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,828
     Alıntı Originally Posted by Finans2023 Yazıyı Oku
    İstanbul seçimlerinde Milletin iradesini ciddiye almayanları, bunları görmezden gelenlere, çok ciddi bir şekilde boykot uygulanmalıdır. Hem de unutamayacakları cinsten.. Sayın Özgür ÖZEL'e katılıyorum ve destekliyorum. Listeyi açıkla Başkanım, arkanızdayız ve destekliyoruz. Köprüler tamamen atılmalıdır. Yeter artık..
    Sistemi etkileyebilecek en büyük boykot bankalardan fiziki döviz ve TL mevduat çekilişi talebi ile olur..

8. https://x.com/i/status/1903768341782614251

Habertürk 1 milyon insanın toplandığı miting VERMEDİ.

Dün de sadece iktidar yanlısı hukukçu, yazarlarla yayın yapıyordu.

Gücü özgürlüğündeymiş....

Sen git bunu kıçıma anlat.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 413/662 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •