Sayfa 415/639 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. 70.500 lot ile 0.42'ye uzlaşıyor.

2. Şimdi okudum kap haberini güzel haber ama yetmez, alacağa faiz işletmeden olmaz, istediğiniz kadar ibra etmek isteyin o işin oluru yokk

3.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Şimdi okudum kap haberini güzel haber ama yetmez, alacağa faiz işletmeden olmaz, istediğiniz kadar ibra etmek isteyin o işin oluru yokk
    gk'dan öncede tahsilat haberi veriyollarki,kimse ses etmesin karşı oy kulkanmasın soru sormasın.tahsil ediyoruz işte hesabı.çakaaalllaaarr...

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    gk'dan öncede tahsilat haberi veriyollarki,kimse ses etmesin karşı oy kulkanmasın soru sormasın.tahsil ediyoruz işte hesabı.çakaaalllaaarr...

aynen öyle, ama yemez ibra ettin ne olacak incelemede soracaklar para nerde diye ilişkili firmada diyeceksin, faiz işlettin mi evet bir 2016/9 a kadar işlettim, sonrası tahsil ediyoruz o yüzden işletmeme kararı aldık yönetim kurulu olarak, ee devleti bağlar mı bağlamaz.. sonra ilişkili firmaya gidecekler para nerde diye soracaklar kasada mı bankadamı, firma sahibinde diyecekler işte o zaman film kopacak kopacakta o duruma getirmeyin be gülüm, yazın faizi o aşamaya gelmesin, yada birleşin taco/doruk madem arsaniz var proje de var aktarın akpaza sermaye artırımı yapın tüm sorunlar çözülsün, haa şuan karşılamıyor diyorsanız o zaman elinizi çabuk tutun iş işten geçmek üzere..ama haber güzel firmanın sürekliliği açısından, bir iki güzel açıklama gelecek sanırım genel kuruldann

5.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    aynen öyle, ama yemez ibra ettin ne olacak incelemede soracaklar para nerde diye ilişkili firmada diyeceksin, faiz işlettin mi evet bir 2016/9 a kadar işlettim, sonrası tahsil ediyoruz o yüzden işletmeme kararı aldık yönetim kurulu olarak, ee devleti bağlar mı bağlamaz.. sonra ilişkili firmaya gidecekler para nerde diye soracaklar kasada mı bankadamı, firma sahibinde diyecekler işte o zaman film kopacak kopacakta o duruma getirmeyin be gülüm, yazın faizi o aşamaya gelmesin, yada birleşin taco/doruk madem arsaniz var proje de var aktarın akpaza sermaye artırımı yapın tüm sorunlar çözülsün, haa şuan karşılamıyor diyorsanız o zaman elinizi çabuk tutun iş işten geçmek üzere..ama haber güzel firmanın sürekliliği açısından, bir iki güzel açıklama gelecek sanırım genel kuruldann
    sizi yeni kurduğum şirkete almak isterdim murat hocayı da sırtım yere gelmezdi heralde yorumlar gayet güzel

6. çok doğru bravo dialektik hoca.faiz isletmeme karsılığında bir gelir unsuru bağlanması gerek.bu doruk üzerinden olur,hasılat paylaşımı olur,tahsisli olur yöntem çok.bunları yaparsan dersinki bu nedenden ötürü işletmedim.o zaman olur.yoksa dedigin gibi inceleme elemanı doruka giderse avuçladıgımızın resmidir.bye bye heppinis.bye bye heppimis...

7.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    sizi yeni kurduğum şirkete almak isterdim murat hocayı da sırtım yere gelmezdi heralde yorumlar gayet güzel
    dialektik hoca mütevazidir.görevini bilirim ama yazmayacağım çünkü kendi hiç dillendirmedi.isterse kurumsal,interneyşınıl bir şirkette direktör olarak çalışabilir.şuanki görevi ciddi bi görev.sizin şirkete gelmez yani.pahalıya patlar [emoji4] [emoji4] [emoji4]

8.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    eywallah kardeşim

Sayfa 415/639 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •