Sayfa 416/1001 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Elbette profesöre direkt ulaşmak yok. fakültede özel muayene ( ücretli ) istediğimde '' Artık hocalar fakültede muayene yapmıyorlar, özel de muayene ediyorlar '' dediler ve 3 cildiye hocasının kartını verdiler. Tek tek aradım ve en ucuzunu ( 500 tl ) seçtim.

Akşam 6 da Tunalı hilmide , muayene etti. Bayan hoca, '' senin kafandaki bu yaralar hiç bir zaman geçmez. İlaçları kullan, 2 ay rahat edersin sonra tekrar nükseder . O zaman tekrar bana gel '' dedi. O da şehir hastanesindeki asistanın yazdığı ilaçlarının aynısını yazdı. tahlilleri uzattığımda bakmadı bile.
    Doktor tavsiyesinde bulunacam Gülhane hastanesi cildiye bölümü Ercan çalışkan, ben hastaneye gıttıgım sıralar haftanın bır gunu ogrencılerı ıle muayeneye cıkıyordu. Telefon acıp Ercan beye muayene olmak istiyorum diyin sizi yönlendirirler . Gülhanenin doktorları ıyıdır

Türkiye de sebepsiz zenginleşme ya da haksız kazanç olayını bir türlü çözemediler. Belki de çözecek olanların işine gelmediğinden böyle oluyor. Aslında 10 sayfa yazmak istiyorum Ama...... işte aması.....

8 aydır başımda çıkan yaralardan kurtulamıyorum. Devlet hastaneleri ( şehir hst.) ve bir kaç özel hastaneye gittim. Hiç biri tahlil- tetkik yapmadan direkt ilaç yazıp gönderdi. verdikleri ilaçlar çok ağır ve karaciğeri mahvediyor. En sonunda özel bir laboratuvarda paramla tüm kan- idrar , karaciğer fonksiyon vb. tahlillerimi yaptırarak Bir Cildiye profesörüne gittim.
    Normalde biyopsi alması lazımdı halbuki

Sadece özelde çalışan, kamu hastaneleriyle bağlantısını kesen çok doktor var. Eskiden de devlet hastanesine hastayı yatırabilmek için doktorun özel muayenehanesine gidilir ve ücret ödenirdi. Birden bire olmayan boş yatak bulunurdu.

Toplumda sağlık çalışanlarına bakış bu tip insanlar nedeniyle değişiyor. Oysa her meslek sahibi işini en iyi yapmalı. Görevi zorla kimseye vermiyorlar. Göreve talip olanlar sonradan bu durumu menfaat kapısı yapmamalı.
    Ben bir kısımı kapsam dışı tutarak şunu söyleyim.
    İnsan büyük ideallerle mesleğine başlar( doktor değilim) zaman için sistemin bozuklukları nedeniyle o idealler ütopyaya dönüşür. Sonra saflık derecesine göre belli bir süre sonunda pes edersin. O noktadan sonra işin sadece para kazanmak için araca döner. Ve karşına çıkan her noktada bundan benim ne çıkarım var noktasına gelirsiniz.

Hastahane konusunda ben toplum olarak yeterince sürecin içinde olmadığımızı, hastahanelerimize sahip çıkmadığımızı düşünüyorum. Bu konuda sağlık bakanlığının imkanlarına ek olarak toplumunun ileri gelenlerinin sağlık kurumlarına sahip çıkması, eksiklerinin tamamlanması için maddi kaynak gerekiyorsa yardım kampanyası düzenlenmesine ön ayak olması gerektiğini düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Yavv sen sinci bir kadina hemide doktur egzosu el mi attirdin? Basimiza das yagacak das.
    Gecmis olsun.
    Sayın hayalım, hemide 6 kere.(son üç yılda beş)
    Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

ressam bey , cok iyi yapmışsın şikayet ederek. Geçmiş olsun .

6.  Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Yavv sen sinci bir kadina hemide doktur egzosu el mi attirdin? Basimiza das yagacak das.
    Gecmis olsun.
    He valla, rezillik diz boyu...

7. Ressam Hocam, yaptigin sikayet cok anlamli, emegine yuregine saglik..

8. çok geçmiş olsun
    hızlıca okusamda
    zona
    sinir ucu iltihabı
    olarak tahmini algıladım
    biraz pisikolojik iş
    şikayette haklıda olsan
    o da moral bozucu
    hastalığa negatif etki etmesin de
    bi gençle tanıştıydım onda da aynıydı dışardan mikrop bulaşmasın diye merhemli olarak kafa yaz günü şapkalı idi
    o da sürekli ondan şikayet bundan şikayet modunda bi sohbetimiz olduydu da
    çağrışım yaptım
    belki kazaen işe yararsa diye
    yoksa ne hastalıktan sağlıktan ne akıl fikir vermekten
    hiç anlamam
    anladığım konular teknoloji ile seyahat gezip tozma vs imkan dahilinde olur ise (yaani)
    yarışmacı arkadaşlara da başarılar..
    zate olay murphy kuralına göre şöyledir
    akıl verirsin başına iş gelir aklın tutulur
    gene de kıyamadık tabi

Sayfa 416/1001 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz