Ha evet işimize gelmedi şirketi kayyuma devrettin piyasayı bitirdin olmadı ülkeyi bitirdin orada yazıların var ; Ondan sonra da yazmışsın ya 2-3 evi de herhalde gariban müşterilere bastığın işlem hacmi ile aldın herhalde çünkü başka türlüsü mümkün değil.
Maşallah öyle yazılar yazıyorsun ki aleyhimize sildirdik.Biraz kafan bassa teşekkür edersin o yazıları silenlere...Ama hep yazıyorum senin akıllanacağını hiç sanmıyorum.
Beni boşver bir de atıştığın o kişi mesleki olarak seni suya götürür susuz geri getirir daha ondan bile haberin yok.
Ha bilgin olsun bir insanda karekter ya vardır ya yoktur.Bak sende bozulmasına bile gerek yok mesela.Senin yerinde olsam tonlarca yazın var arşivde bu konulara hiç girmezdim.Ha bizi bilmiyorsan hani birbirinizi tanıdığınızı karşılıklı inkar ettiğiniz kankan varya ona sor o çok iyi tanır.
Ne oldu şimdi de topiği süper bilgilerle doldurduğun için diğer konulara mı geçtin.Saol ben almim.Alana da mani olmim.
Bu zamana kadar burada sadece atmasyondan başka hiçbir şey yapmadın.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 12-09-2019 saat: 15:26.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri