Sayfa 417/418 İlkİlk ... 317367407415416417418 SonSon
Arama sonucu : 3337 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1. Ekonominin iyi olmadığı, ekonomik verilerin gerçeğe uygun açıklanmadığı, siyasi gerilimin had safhada olduğu ve spekülasyonların olduğu bir ortamda borsadan ne beklenebilir.

2. Altın ve gümüş için düzeltmeler harici yükselişin devamını beklediğimi belirtmiştim.
    Burada ana hedef ve çerezleri var. Çerezler fiyat hareketlerindeki oynaklıklar için kullanılan haberler.
    Nedir bunlar ticarete konan vergiler, jeopolitik gerginlikler ve faiz indirimleri vs.
    Ana hedef, doların rezerv para hegemonyasına son vermek.

3. ONS 3660 rakamı ile yeşil trende gelmiştir.
    Üzeri kapanışlarda ilk etap 3700 - 3800 aralığına gelmesidir.

4. ALTINS Bu şuan pahalı.

5. GR/TL avantajı hem ons fiyatındaki artışın, hem dolardaki artışın buna yaraması.

6. GÜMÜŞ siyah trend 47 usd civarı.

7.  Alıntı Originally Posted by zeytin10 Yazıyı Oku
    Sn. T/A iyi günler. Müsait olduğunuzda Kmpur analiz etmeniz mümkün müdür acaba?
    KMPUR...

Durumu düzelmeye başlamış ama henüz yukarı patlama için biraz zamana ihtiyacı var...

Son yükseliş hareketinde biraz prim yapmış. Şimdi bunu düzeltmesini yapıyor. İlk desteğe gelmiş durumda. Buranın altına gelmediği sürece sorun yok ama sanki düşecek gibi görünüyor...

Normal şartlarsa 15.3x seviyesine kadar düşebilir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Selamlar dostlar, hepinize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hafta sonu dilerim.
    Gezdik dolaştık, yüzdük eğlendik derken tatil bitti. Allah bu günlerimizi aratmasın diyelim.
    Hoş gelmişsin Üstad...

Bu sene de tatil bitmiş, inşaAllah güzel geçmiştir...

Karavan ile mi gittin yine...???

Geçenlerde işin zorluğundan bahsetmiştin...

Artı ve eksileri mevcut ama güzel oluyordur...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 417/418 İlkİlk ... 317367407415416417418 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •