Sayfa 417/1006 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: Viop LXII

ellerindeki 200 günlük dekontunu göstererek : ''Bist'in ederi öyle 86xx--90xx değil, fazladan sattınız... bizim PİST'in ederi minimum 100 gayme... '' dediler

bizde diyoruz ki : ''tamam orasını kabul ettik... üzerinde ederi var mı ?... kaç deyorsan bıyır taktalar orada götür... ''

2. kendin pişir kendin ye menüsü.
    badem bofası açığa satıyor hep aynı oyun başka türlü para bir cepten diğer cepe geçip trade edemezler .Karşıda diğer bölümü aynı bağlantılı sistemin içinde bofa geri alıma geçtiğinde diğer tarafı o aldıklarını satar sistemleri o.Garanti iş yatırım yerini alıyor son 20 iş günü vıoptada şort açıp hedge ediyor bu düzenek tamamen sistemle alakalı benim gözlemlerimde.
    Birazdan RTE grup toplantısı var sistem rolentide al ver yaparak tezgahı açık tutuyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Tunç Şatıroğlu
    @TuncSatiroglu
    Enflasyon para arzındaki büyümenin ekonomik büyümenin çok üzerinde olmasıyla oluşur.

Enflasyon insanlar çok para harcıyor diye, esnaf çok zam yapıyor diye, fırsatçılar konut fiyatlarına zam yapıyorlar diye olmaz. Çünkü bunların hiçbiri para basamaz.

Para arzının artışı kredi büyümesiyle ve merkez bankasının piyasadan alım yapıp karşılığında havadan yarattığı parayı vermesiyle olur.

Kredi büyümesini durdur, havadan para yaratmayı bırak sorun çözülsün.

Ama bunu yapmak işinize gelmiyorsa o zaman çok para harcayan insanlar, zam yapan esnaf, konut fiyatına zam yapan fırsatçılar, zamcı lokantalar vs enflasyonun sebebi olarak gösterilir. Lakin bunlar yüksek enflasyon sorununu çözmez.

Brundi'den hallice (o da TÜİK'e göre) bir enflasyonla yaşarken "enflasyon düşüyor, para politikası şöyle iyi, program çalışıyor" diye hikayeler dinlersiniz.

Dünyada ortalama enflasyon yıllık %2,8'dir.

Yüksek enflasyon bir tercihtir. Brundi ve Nijerya da yüksek enflasyonu tercih ediyorlar.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

oha 1165800 ihtimali masada iken, 1161900 den bi şort

5. ilaveten tarihsel u-100 dolar bazlı grafiklere bakıyorum .... yatay bir grafik .. öyle aman aman bir trend yok .. random .. biraz sinusodial bir grafik ... ok .. o zaman aklıma gelen ilk soru bu borsa niye kurulmuş .. bu kısır döngü (yatay -sinusodial- grafik) elbet bir trende oturmalı diye düşünüyorum .. bence .. ytd. kısmet .. bu konuştuğum ölçek belki bizi aşar .. o yüzdende sağlıklı huzurlu geçirilmiş bir ömürden değerli hiçbirşey yok .. herkese kolay gelsin ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Sel de yeteli Çıtak patron benim yaş 43 forum ortalaması yüksek diye biliyorum .. ben grafikleri aşırı bullish görüyorum .. olası grafiksel potansiyel hedefler dediğin fiyatların baya bir üzerinde olabilir bence .. bende o denişik eksantrik bişiylerden görüyorum ) .. ytd.

yalnız dediğin gibi gerek makro olsun gerekse dünyanın ve memleketin içinde bulunduğu durumu çoğunluk gibi bende iyi görmüyorum .. neresinden tutsan elinde kalır .. hiçbirşey hoşuma gitmiyor .. yani özetle grafikler bence bullish ama neye istinaden yükseleceğiz hakikaten kocaman devasa soru işareti kafamda ?? .. )ytd .. selamlar.. bol şans/kazanç..
    işte asıl önemli olanda bu zaten

biz TEKNİKÇİYİZ

gerekçesi ötesi berisi, makrosu bizi ilgilendirmez

biz grafikte AL görmüşüzdür, alırız... SAT görmüşüzdür satarız

gerisi palanın işi, uğraşssın dursun... faiz indirecem, fed'i sıkıştıracam deye... bizi bağlamaz

7.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    ilaveten tarihsel u-100 dolar bazlı grafiklere bakıyorum .... yatay bir grafik .. öyle aman aman bir trend yok .. random .. biraz sinusodial bir grafik ... ok .. o zaman aklıma gelen ilk soru bu borsa niye kurulmuş .. bu kısır döngü (yatay -sinusodial- grafik) elbet bir trende oturmalı diye düşünüyorum .. bence .. ytd. kısmet .. bu konuştuğum ölçek belki bizi aşar .. o yüzdende sağlıklı huzurlu geçirilmiş bir ömürden değerli hiçbirşey yok .. herkese kolay gelsin ..
    Trump la görüntü verip bir iki ambargo kalkınca trend oluşur herhalde yoksa algolarla sekse devam

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dün yükseliş için bir argüman varmıydı ? yok... yine bi rapor bastılar da onu hergün basıyollar

teknik bunu işaretlemişti

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bu orta vade düşüncem:

kısa vade : vadeli 11530 üstünde 1165x lerin ihtimali % 90 üstüdür

şimdi geldiğim üçün ancak 11540'ten longlayabildim
    akşam itiklemesi, sabah gapı...o, bu deyerekten 11647'yi yaktı

Sayfa 417/1006 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız