Sayfa 418/2404 İlkİlk ... 3183684084164174184194204284685189181418 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by AMEDLİYİM Yazıyı Oku
    S.a.Üstad cimbeton la grafiksel ve derin tecrübeninizle bir kaç kelam yapabilirmisiniz..diger köyde de grafik paylaşmişsınız..orta ve uzun vadede bu rezil hisse ne alemde...Saygi ve hürmetlerimi iletiyorum....
    İyi akşamlar amedliyim hocam biraz cmbtn a baktım günlüklerde yükseliş başlamış saatliklerde ortalamaya dokunmuş açıkçası bu göstergelere göre pazartesi öğleden önce yükselişe devam etmeli hedef yok her şey güzel ...
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

2.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    vertu zamanı gelmiş görünüyor

btcim kısa vadenin dibi görünüyor

cmbtn da kısa vade dibi görünüyor

nugyo 2 günlük fake çıkış ya da aşırı hızlı bir çıkış başlayacak

bjkas 4.55 TEKRAR değerse sembolik alırım 4.50 stopla

notlarım dursun ...
    23.05.2017 gönderisi

şimdi bakalım ne olmus .......................

btcim kısa vadeli dibinde

cmbtn dibini yapıp dönüşünü yapmış

nugyo bugün tavan yapmış

bjkas stop noktası doğru ....

Önce vob dan alacağımız alıcaz sonra hisselerden devam edicez

En nihayetinde biz demiştik diyenler başlığı değiliz elimizde olmayanı başarı gibi göstermeyiz şükürler olsun

Bir de vertu varmış fena düşmüş.

3.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    23.05.2017 gönderisi

şimdi bakalım ne olmus .......................

btcim kısa vadeli dibinde

cmbtn dibini yapıp dönüşünü yapmış

nugyo bugün tavan yapmış

bjkas stop noktası doğru ....

Önce vob dan alacağımız alıcaz sonra hisselerden devam edicez

En nihayetinde biz demiştik diyenler başlığı değiliz elimizde olmayanı başarı gibi göstermeyiz şükürler olsun
    her atış 10--12 den olmaz arada çarpılmak lazım iyi gelir
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

4.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    her atış 10--12 den olmaz arada çarpılmak lazım iyi gelir
    Haklısınız hocam bugün viop da çarpılmak inanın kendime getirdi beni

Ne demek yani uyku uyuyamayacaksın plan program yaz çiz ....... seans başlayınca bunlara uyma .... yazık günah

5. XU 30 saatliklerdeki flama değilse yani yukarı kırılmazsa pztesi para kazanmaya başlıyoruz İnşAllah

6.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Haklısınız hocam bugün viop da çarpılmak inanın kendime getirdi beni

Ne demek yani uyku uyuyamayacaksın plan program yaz çiz ....... seans başlayınca bunlara uyma .... yazık günah
    aynen uykuna kesat verir sağlam hissede uyumak pamuk gibi zamanında abudik hisseleri alınca hafta sonu gemezdi ilk hatıramı yazim bi cuma günü fulll portföy metro ya aracı kuruma emir verdim 2009 zirveden düştükten sonra tabi .bu kasım mış baktım nese içim daraldı biraz ama seans kapandı len arkadaş ne cuma gece bitiyor ne cmrts pzr internet felan da hiç anlamam çocuğa bi pc almıştık dedim oğlum ben bi araştırma yapcam nere ne yazılıyo vs hiç bilmiyorum kısaca pc açma kapama vs pc ile hiç işim olmadı nese dedim metro hisse yaz baham nete yazdı yorumlar çıktı bi başladım okumaya sayfa sayfa 3 gece uyku yok işin pis tarafı çocuğuda uyutmuyom pc den anlamıyom ya sayfa nasıl açılır kapanır nerden bida girilir tam komedi valla

7.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    aynen uykuna kesat verir sağlam hissede uyumak pamuk gibi zamanında abudik hisseleri alınca hafta sonu gemezdi ilk hatıramı yazim bi cuma günü fulll portföy metro ya aracı kuruma emir verdim 2009 zirveden düştükten sonra tabi .bu kasım mış baktım nese içim daraldı biraz ama seans kapandı len arkadaş ne cuma gece bitiyor ne cmrts pzr internet felan da hiç anlamam çocuğa bi pc almıştık dedim oğlum ben bi araştırma yapcam nere ne yazılıyo vs hiç bilmiyorum kısaca pc açma kapama vs pc ile hiç işim olmadı nese dedim metro hisse yaz baham nete yazdı yorumlar çıktı bi başladım okumaya sayfa sayfa 3 gece uyku yok işin pis tarafı çocuğuda uyutmuyom pc den anlamıyom ya sayfa nasıl açılır kapanır nerden bida girilir tam komedi valla
    Ben artık forumları okurken kafa gidiyor hocam cls lere baka baka bir hal oldum

https://www.youtube.com/watch?v=FYcpY6MYW0s

Mevzu ağır ortam rahat

8.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Ben artık forumları okurken kafa gidiyor hocam cls lere baka baka bir hal oldum

https://www.youtube.com/watch?v=FYcpY6MYW0s

Mevzu ağır ortam rahat
    kompresör olana bak lpg uyar bana ağır gelir o ben hondacıyım

Sayfa 418/2404 İlkİlk ... 3183684084164174184194204284685189181418 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •