laubalilik yapmak haddine mi düşmüş lem senin velet
laubalilik yapmak haddine mi düşmüş lem senin velet
Her şey sudan meydana gelmiştir.
Thales
Neyse, yaBaba, zaptırat altına almış forumu
Herkes oturur, ama sen oturamazsın.. Yahu ben hayattan ****** yemiş adamım, sen ****** etsen çok mu?
3/5 kişi takılın baba, başka insanlara, ortamlara kapatın kendinizi. Hayatınız 2 kademe arasına sıkışmış kalmış.
Tamam dediğiniz gibi hadi neyse size iyi akşamlar, begenmediginiz yerde laf edip durmayin ki cevap almayın hem hayatta sizi bırakmış birde burada egoist vb insanlarla muhatap olmayın. Siz iki kademe arasına sıkışmayan hayatınızla THY başlığında devam edin işinize.. biz size ayak uyduramayiz. Haydi yolunuz açık olsun..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
iyi.
önce yediklerini hazmet öyle gel istersen zira daha çook meze var burada senin için.
Her şey sudan meydana gelmiştir.
Thales
Yok yok! Siz bu başlığın adını xx başlığı yapsaydınız haklıydınız. Ama, rakı sofrası, ile başlayan topic'e biz reel de görüşen insanlarınız diye başlarsanız, yanlış edersiniz. Ben komplikeye düştüm, özür dilerim. Keşke başlığı, rakı sofrası, değilde 'kankalar' başlığı yapsaydınız. Rakı muhabbet, adabı farklıdır. Hatta içki kültürü farklıdır, neyse...
Bi guzu vardı eskiden,dönüp dolaşıp damlardı.
Kendini yontmayı unutma der Zeus....
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri