Sayfa 419/997 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

1. laubalilik yapmak haddine mi düşmüş lem senin velet
    Her şey sudan meydana gelmiştir.
    Thales

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    ...
    Egoist, aforizma, narsist faşist vs vs bin tane anlamının nereye gittiğini bilmediğiniz laflar ettiğiniz ...
    daha bundan böyle buraya her yazışında, bunnardan birini yedireceğim ona
    Thales

3. Neyse, ya Baba, zaptırat altına almış forumu Herkes oturur, ama sen oturamazsın.. Yahu ben hayattan ****** yemiş adamım, sen ****** etsen çok mu?

3/5 kişi takılın baba, başka insanlara, ortamlara kapatın kendinizi. Hayatınız 2 kademe arasına sıkışmış kalmış.

Alıntı Originally Posted by And Yazıyı Oku
    Neyse, ya Baba, zaptırat altına almış forumu Herkes oturur, ama sen oturamazsın.. Yahu ben hayattan ****** yemiş adamım, sen ****** etsen çok mu?

3/5 kişi takılın baba, başka insanlara, ortamlara kapatın kendinizi. Hayatınız 2 kademe arasına sıkışmış kalmış.
    Tamam dediğiniz gibi hadi neyse size iyi akşamlar, begenmediginiz yerde laf edip durmayin ki cevap almayın hem hayatta sizi bırakmış birde burada egoist vb insanlarla muhatap olmayın. Siz iki kademe arasına sıkışmayan hayatınızla THY başlığında devam edin işinize.. biz size ayak uyduramayiz. Haydi yolunuz açık olsun..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. iyi.
    önce yediklerini hazmet öyle gel istersen zira daha çook meze var burada senin için.
    Thales

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakın hala sayın diyorum size "and" .. bu basligin ilk sayfasından bu yana bir okuyun, bir kişi sizin sarf ettiğiniz terbiye sınırıni aşan laflardan etmemiştir.. sohbet etmek isteyene eyvallah ama siz olay çıkarmaya oraya buraya catmaya çalışıyorsunuz ve hadsizlik yapiyorsunuz.. ben musadenizle birine dalacagim diye başladınız emmeden girip anlamını daha bilmediğiniz bir çok kelimeyle insanlara laf ettiniz etmeye devam devam ediyorsunuz .. saygı.. saygılı olup yazsaydiniz emin olun bu başlıkta kimse size boyle cevap vermek zorunda kalmazdı ama siz tanımadığınız bilmediğiniz insanlara ileri geri laf etmeyi marifet sanıyorsunuz.. yazık ettiniz ve ayıp ettiniz..

Sizin egoist vb gordugunuz bu kişilerin %90'i reel hayatta görüşen eden insanlar ama başlıkta neler yazdığını okumak yerine laf etmek kolay geldiği için sizin gibilere maalesef sonucu böyle oluyor..zahmet edip okusaydiniz böyle olmazdı.. burada tanımadığın bilmediğin insanlara böyle futursuzca konusabiliyorsaniz gerçek hayattaki arkadaşlarınizla kimbilir nasıl konusuyorsundur?

Son Yazdıklarınızıda okuyorum hala buranın ne olduğunu anlayamamışsiniz.. Daha fazla uzatmayin lütfen.. bakın o kadar saygısız laflarınıza rağmen lütfen diyorum daha fazla uzatıp kendi tadınızida bizim tadimizi kaçırmayın . Egoist, aforizma, narsist faşist vs vs bin tane anlamının nereye gittiğini bilmediğiniz laflar ettiğiniz insanlarla bir arada durmak istemezsiniz sanırım . Size başka yerlerde iyi entel kelimelerle sohbetler dilerim.
    Yok yok! Siz bu başlığın adını xx başlığı yapsaydınız haklıydınız. Ama, rakı sofrası, ile başlayan topic'e biz reel de görüşen insanlarınız diye başlarsanız, yanlış edersiniz. Ben komplikeye düştüm, özür dilerim. Keşke başlığı, rakı sofrası, değilde 'kankalar' başlığı yapsaydınız. Rakı muhabbet, adabı farklıdır. Hatta içki kültürü farklıdır, neyse...

7. Bi guzu vardı eskiden,dönüp dolaşıp damlardı.
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Alıntı Originally Posted by And Yazıyı Oku
    Yok yok! Siz bu başlığın adını xx başlığı yapsaydınız haklıydınız. Ama, rakı sofrası, ile başlayan topic'e biz reel de görüşen insanlarınız diye başlarsanız, yanlış edersiniz. Ben komplikeye düştüm, özür dilerim. Keşke başlığı, rakı sofrası, değilde 'kankalar' başlığı yapsaydınız. Rakı muhabbet, adabı farklıdır. Hatta içki kültürü farklıdır, neyse...
    Rakı adabindan bahsetmişsiniz.. siz alkol alırken biraz önce bizlere ettiğiniz lafları gidin bir başkasına edin bakın neler oluyor.. Rakı adabı yeni geldiğin bir yere ben musadenizle birine dalacagim demek midir? Lütfen artık ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 419/997 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •