Türkçe'sini yidiğim
aforizma falan![]()
![]()
Her şey sudan meydana gelmiştir.
Thales
Baba ben bişi demedim ya! rakı sofrasında dağıttım. Çok basit ağbi, rakı sorası... Paşam rakı sofrasına her çeşit insan oturur, bu sofranın geleneği budur. Hee, sen diyosa ki, ben burada 3/5 kişi goygoy yaparım, burası benim kankamın/babamın çiftliği. Eyvallah, derim.
Nedir bu ego? bu düşmanlık, üsstün çıkma gayreti? Sen ekonomi, finanasta iyisindir, başkası sosyoloji, psikoloji de. Hep en alttan alıp, en üstten satmak sadece borasada oluyor![]()
ben yatar
kavga olmasın, ırakı sofrasının huzuru kaçmasın...
Sn Gaya, mekana sahip çık...
sabah kalkmam lazım, demircilere güvenemiyorum...
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Sn Gaya, mekana sahip çık...
İyi iş,sorumluluğu at üstünden,yetki verme.
Ver excaliburu al kelleyi..![]()
Kendini yontmayı unutma der Zeus....
Bakın hala sayın diyorum size "and" .. bu basligin ilk sayfasından bu yana bir okuyun, bir kişi sizin sarf ettiğiniz terbiye sınırıni aşan laflardan etmemiştir.. sohbet etmek isteyene eyvallah ama siz olay çıkarmaya oraya buraya catmaya çalışıyorsunuz ve hadsizlik yapiyorsunuz.. ben musadenizle birine dalacagim diye başladınız emmeden girip anlamını daha bilmediğiniz bir çok kelimeyle insanlara laf ettiniz etmeye devam devam ediyorsunuz .. saygı.. saygılı olup yazsaydiniz emin olun bu başlıkta kimse size boyle cevap vermek zorunda kalmazdı ama siz tanımadığınız bilmediğiniz insanlara ileri geri laf etmeyi marifet sanıyorsunuz.. yazık ettiniz ve ayıp ettiniz..
Sizin egoist vb gordugunuz bu kişilerin %90'i reel hayatta görüşen eden insanlar ama başlıkta neler yazdığını okumak yerine laf etmek kolay geldiği için sizin gibilere maalesef sonucu böyle oluyor..zahmet edip okusaydiniz böyle olmazdı.. burada tanımadığın bilmediğin insanlara böyle futursuzca konusabiliyorsaniz gerçek hayattaki arkadaşlarınizla kimbilir nasıl konusuyorsundur?
Son Yazdıklarınızıda okuyorum hala buranın ne olduğunu anlayamamışsiniz.. Daha fazla uzatmayin lütfen.. bakın o kadar saygısız laflarınıza rağmen lütfen diyorum daha fazla uzatıp kendi tadınızida bizim tadimizi kaçırmayın . Egoist, aforizma, narsist faşist vs vs bin tane anlamının nereye gittiğini bilmediğiniz laflar ettiğiniz insanlarla bir arada durmak istemezsiniz sanırım . Size başka yerlerde iyi entel kelimelerle sohbetler dilerim.
Son düzenleme : MedwiG; 27-04-2017 saat: 02:12. Sebep: Yazım hatalarının duzeltilmesi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri