Sayfa 419/1000 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: Viop LX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    ya ABKA borsaya girmek icin 1 tane neden soyle bak su an icin degil onumuzde ki 2 yıl icin ?
    2 yıl boyunca parayı nereye bağlayalım?

Ben limona yatırım yapacağım.Olmadı PALAMUT alıp buzhanelere koyarım..zamanı gelince 12x ten satarım...

şöyle bir hesabım vardı bugün

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    şöyle sıktığım yeri resimleyeyimde ''çıtak haybeden oyuncu ...'' dimeyin

önce altında kapanır demiştim... sonra aklıma geldi

altına geçse bile ilk gelişte altı kapatmaz, üstünde kapatmaya zorlar... ötesi berisi 876 yapar didim
    hala bu olabilir ve 872 altında kapatmayacağımızı düşünerek

lönkleri reverslemeyeceğim...

yakalayabilirsem 1003xx--1004xx... ten 3-4000 pivan zararına kapatabilirsem, kardır bugün benim için

3.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    sosyal medya da pintrader nickli biri var o ve sen sanki hiç hisse almayacak gibisiniz ) ya da 1-2 sene sonra mybee
    Adam tekniğe inanmıyor bakıyorsun 3 dolardan maliyetlenmiş ha cı hoca arıyor daha düşermi diye sormak için piyasada çok böyle yatırımcı.Borsada 2 çuval vardır böyle dönemlerde bir tanesine pıst 100 fiyatı konur diğerine bu fiyatı yaratan arz talep yaratan oyuncular bunlar çok bilen ,az bilen,aç gözlü olan, tekniğe inanmayan, birde sistemin hiç düşmeyeceğine inananlar bu saydıklarımda 2. çuvaldadır.2 sini birbirine vurarak RESET leme devam eder sonra yeni sayfa yani fiyatlama yani oyuncu sahaya gelir biz onları bekliyoruz lemur bu yüzden zamansallık önemlidir.
    Ben zaten %40 gram altındayım 2022 ortasından beri 2.50-3.44 aralığında portföyüm vardı burada paylaştık ykbnk satış hikayesi fazla çoşku dedik pozisyon kapattık 4 aydır %35 para piyasası fonundayım emin ol benim gibi çok kişi bu fonlarda burada önemli olan parayı çevirmek şimdi soruyorum sana hisse almamakta karlı olan kimbak fiyatlara ben vakti geldiğinde yine güzel bölgeden rızkımız varsa yine girecez .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. BofA Merrill Lynch Türkiye Ekonomisti İmamoğlu: Aralıkta 200-250 puanlık ufak bir faiz indirimi mümkün olabilir

CNBC-e canlı yayınında Berfu Güven'in sorularını yanıtlayan BofA Merrill Lynch Türkiye
    Ekonomisti Zümrüt İmamoğlu, ekim enflasyon verisi hakkında değerlendirmeler
    yaptı. BofA'nın ilk faiz indirimi için beklentisi aralık ayıydı. Zümrütoğlu,
    bu beklentinin değişmediğini söyledi.
    Ocak 2025'te aylık enflasyonu yüzde 4 civarında beklediklerini söyleyen Zümrütoğlu,
    yılın en yüksek enflasyon olan çeyreğinin birinci çeyrek olduğunun da altını
    çizdi.
    CNBC-e'nin ilgili haberi:
    https://www.cnbce.com/haberler/bofad...-tahmini-h6132

Önemli Not: Bu haberde ilişkili internet sitesine link bulunmaktadır.
    Kullanıcılarımızın habere erişmek için Manşet'in üst kısmında yer alan linki tıklamaları yeterlidir.

-iDeal Haber Merkezi-
    - twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. Endeks şelale günlerinde bazı arkadaşlar çok aktifler ,diğer günlerde ortada yoklar hafta sonu dediğim gibi yerin dibine girsin de bi rahatlayın artık hoş o zamanda kim bilir ne psikoloji olur yine mallanamazsınız ya

6. AKbank devre kesti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Ülkemde en ucuz varlıklar: PALAMUT-MUZ ve KIRMIZI ET(EBK)

bunlardan bir sepet oluşturmayı düşünüyorum.Limonları da bozkurt satacak.

8. https://x.com/iriscibre/status/1853424891820642387

tim başkanının kulağını çekmişler her halde
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 419/1000 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •