Sayfa 419/1006 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Tebrikler..,..
    Bende Longların tamamını senin seviye ile bir tık üsten verdim..... Rabbim herkesin gönlüne versin...
    Eyvallah dayucuğum

Herifte gıl bırakmadan soymuya devam edelim.

Düşerse ben yine lönk için pusudayım
    Hamdım Piştim Yandım

2. borsanın en üst akılı sanıyorki biz burda borsayı tutmak için 2 tane hırsız çobana yetkiyi verirsek geçen 5 yıl gibi vatandaşı borsaya çekebiliriz..zihniyet bu..bunun olmayacağını dağdaki eşşek dahi biliyor..peki neden bu oyunu sürdürüyor..ben bilmem zaman içinde görecez..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3. aslında borsayı kendi haline bıraksalar çoktan 5500 e gelirdi..sağlıklı olanı da buydu..hatta daha sağlıklı olanı 7000 lerin üstünde fiyatlama olmamasıydı..yani 7000 zirve 5500 ler taban olmalıydı..ama 2 katında işlem görüyor borsamız..ve türlü çakallıklarla borsaya sürülmeye çalışıyor yerli yatırımcı..ama boş çaba..

4. Karaduman dayu senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir vizyonuyla hareket ediyorlar, aç gözlerini artık
    Hamdım Piştim Yandım

5. dayu o zaman faiz ortamından altın ortamına akarız..borsa sayfasını kapatırız.. ya da emlak alım satımına başlarız..
    bu laf boş değil bak..herkes az çok oyunun farkında..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Karaduman dayu senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir vizyonuyla hareket ediyorlar, aç gözlerini artık

6. acaba gerçi uzak bir ihtimal ama olurda PKK koşulsuz şartsız silah bırakıyorum derse piyasaya etkisi ne olur dersiniz?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. Hey maşallah.. Yarasın Müslüman bacım..

https://x.com/xhaber_/status/1884525...q2bH2NXqw&s=19

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    acaba gerçi uzak bir ihtimal ama olurda PKK koşulsuz şartsız silah bırakıyorum derse piyasaya etkisi ne olur dersiniz?
    Dem grup toplantısında isteklerini sıraladılar koşulsuz vs o iş olmaz.
    Çünkü masada iki taraflı koşulla kurulduğu bunu basında dillendiren çok var insanlar bunu çok net görüyor artık.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 419/1006 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •