Sayfa 42/1002 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Borsa İstanbul
    SON DAKİKA ABD Büyük Yatırım Bankaları ve Aracı Kurumlar Portföy yatırımcılarına STOPLOSS seviyesine dikkat edin uyarında bulundular
    Ne desem bilemedim

Tuprs vadelide biri 77 e kadar basti. Tombul parmak herhalde

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bugunku borsalarin yukselisinin bir hikayesi var mi. Belki ben kacirmis olabilirim
    Hipnoluktan baska bir şey değil.

4. Petkimi 3.50 üstüne atmadılar bilerek. Bi dolap dönüyo orda dur bakalım. Yeniden açtım long pozisyonu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bugunku borsalarin yukselisinin bir hikayesi var mi. Belki ben kacirmis olabilirim
    İtalya ve İspanya'da ölümlerin yavaşlamış (ivme düşmüş) bht'de böyle açıkladı, Trump'ın açıklamalarını etkisi varmış (ne demekse)

Özetle aracı kurumlar da bilmiyor neden yükseliyoruz küresel borsalar giderken biz de uyduk onlara işte.
    Hala shortlarımı kapatmadım akşama doğru bir satış dalgası gelir diye bekliyorum...
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    İtalya ve İspanya'da ölümlerin yavaşlamış (ivme düşmüş) bht'de böyle açıkladı, Trump'ın açıklamalarını etkisi varmış (ne demekse)

Özetle aracı kurumlar da bilmiyor neden yükseliyoruz küresel borsalar giderken biz de uyduk onlara işte.
    Hala shortlarımı kapatmadım akşama doğru bir satış dalgası gelir diye bekliyorum...
    Dogru duzgun alti doldurulur bir hikaye yok yani.

7.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Petkimi 3.50 üstüne atmadılar bilerek. Bi dolap dönüyo orda dur bakalım. Yeniden açtım long pozisyonu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    3.34 ün altını bekliyorum... br sarksın don gömlek kalırlar.

8.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Ne desem bilemedim
    Amigo bende bişi demiyorum zaten ...

Sayfa 42/1002 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •