Sayfa 42/1002 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sokak kürtajlarına merak sardım bu aralar, sokakta ki Ak tosun amcamız dogalgaz ve elektrik zamlarını Imamoglundan zannediyor, bu embesillerlen aynı havayı soluyoruz.
    Adamın ağzına bir tane indireydin

Aslında neyin ne olduğunu bu şark kurnazları biliyor bunlar maaşlı elemanlar....

AKP seçim çalışmalarına başladı...Bu gün Ümraniye AKP belediye başkanı ağırlıklı seküler kesimin yaşadığı mallede ilk kez sorunları yüz yüze dinledi...Birazda bütçeden ikram falan , bedava konserler düzenliyor...Paralı elemanlarda sokakta tüm zamları İmamoğluna yüklemeye çalışıyor....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Son dakika haberi... Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yabancı para zorunlu karşılık oranlarını 200 baz puan artırdı

15.09.2021 - 00:26

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Son dakika haberi... Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yabancı para zorunlu karşılık oranlarını 200 baz puan artırdı

15.09.2021 - 00:26
    22 23 ne tam gaz hazırlık

Malum ben, sıkı bir A.K. partiliyim.

Konuya gelirsek, pazar günü evde domates bitmiş 4 tane zincir market gezdim domates 8.95 TL yani 9 gayme, yerel bir marketten 6 liraya aldım, bugün pazarda daha üst kalite domates 3 gayme, ne bu yahu nerede görülmüş % 300 fark AMK!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Ertelenmezse vergi borcu ödenemez.

Ekim ayı sonuna kadar uzatılmasına rağmen mükelleflerin vergi ve SGK prim borcunu ödeyemeyeceğini belirten CHP’li Erdoğan Toprak, 2022 ye ertelenmezse bu yapılandırma da fiyasko olur uyarısında bulundu.

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...=sol_surmanset

Zorunlu Karşılıklar Hakkında Tebliğ (Sayı: 2013/15)’in 6 ncı maddesinin ikinci fıkrasında yapılan değişikliklere göre mevduat ve katılım fonlarının (yurt dışı bankalar mevduat/katılım fonu ve kıymetli maden depo hesapları hariç) vadesiz, ihbarlı, 1 aya kadar, 3 aya kadar, 6 aya kadar ve 1 yıla kadar vadeli hesapları için zorunlu karşılık oranı yüzde 21'den yüzde 23'e, 1 yıl ve 1 yıldan uzun vade için oranı yüzde 15'ten yüzde 17'ye
    yükseltti.

Kıymetli maden depolarından vadesiz, ihbarlı, 1 aya kadar, 3 aya kadar, 6 aya kadar ve 1 yıla kadar vadeli hesapları için zorunlu karşılık oranı yüzde 22'den yüzde 24'e, 1 yıl ve 1 yıldan uzun vade için oranı yüzde 18'den yüzde 20'ye yükseltti.

Müstakrizlerin fonları için zorunlu karşılık oranı yüzde yüzde 21'den yüzde 23'e çıkarıldı.

Diğer yükümlülükler (yurt dışı bankalar mevduat/katılım fonu dahil) 1 yıla kadar (1 yıl dahil) vadeli hesaplar için zorunlu karşılık oranı yüzde 21, 2 yıla kadar (2 yıl dahil) hesaplar için yüzde 16, 3 yıla kadar (3 yıl dahil) hesaplar için yüzde 11, 2 yıla kadar (5 yıl dahil) hesaplar için yüzde 7, 5 yıldan uzun hesaplar için yüzde 5 olarak korundu.

Zorunlu karşılık oranlarında yapılan değişiklikler 17 Eylül'de yürürlüğe girecek.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Malum ben, sıkı bir A.K. partiliyim.

Konuya gelirsek, pazar günü evde domates bitmiş 4 tane zincir market gezdim domates 8.95 TL yani 9 gayme, yerel bir marketten 6 liraya aldım, bugün pazarda daha üst kalite domates 3 gayme, ne bu yahu nerede görülmüş % 300 fark AMK!
    Zincir markette çok ucuz sebze olan çeşitlerde alıcı toptan tezgaha gelmeden tüm malı yüklüyor Zaten domates biber limon vs vs gibi .

Tüm malı kaldırıyor tek seferde satıl yapan market işi bitiriyor .

Yazın 100-150 tane karpuz alan görmüştüm ben onun gibi olaylar sonra kalmadı efendim taze bitti

Sayfa 42/1002 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •