Sayfa 420/690 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Belki de adamın mapus damlarıyla ilgili fantazileri vardır. Ağanın koğuşuna düşmek, çayı orda vermek, bulaşıkları falan yıkamak istiyordur belki.

2. iSTEDİKLERİ AN HAREKET YAPTIRIP İSTEDİKLERİN DE DURAKSATIYORLAR. BAKALIM NEREYE KADAR SÜRECEK BU OYUN.

3. CEMTAŞ'a SPK TARAFINDAN KESİLEN İDARİ PARA CEZASI, CEMTAŞ'IN AÇMIŞ OLDUĞU DAVAYI KAZANMASI SONUCU FAİZİ İLE İADE EDİLECEKMİŞ. BU SPK NEYİ DOĞRU YAPIYOR ALLAH AŞKINA. ESEM'İNDE AKIBETİ BU OLUR. PATRON YİNE KAZANIR..

4. Cengo büyük ihtimal itiraz edecek 2-3 yıl mahkeme süreci devam edecek. Sonuç tırt..genel kurul'da m.ö'ye bağlı ne çıkacağı başka bir durum olmaz..

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    iSTEDİKLERİ AN HAREKET YAPTIRIP İSTEDİKLERİN DE DURAKSATIYORLAR. BAKALIM NEREYE KADAR SÜRECEK BU OYUN.
    Ayrıca hiç sürpriz de yapmıyorlar üstad güne nasıl başlarsa öyle gidiyor.. ne bileyim bir gün son saniye de falan tavan yaptırır insan... düşüşü de yükselişi de göstere göstere oluyor..özellikle düşüşler yavaş yavaş, hissettirmeden.. iktisatta bir deyiş var; kümesteki kazın bağırtılmadan yolunması olgusu, profesyonel bir şekilde yoluyor bunlar insanda hep umut oluyor, burdan döner, şurdan dönecek falan..23 kuruşa kadar indik bugün yarın dönecek diye diye
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

6. Takaskarı da çok iyi götürüyorlar.Çıkış gözükmüyor takaslar da. Ciddi alıcı da yok ortada. Büyük ihtimal itina ile 3-5 yerden kontrollü gidiyorlar..

7. Valla arkadaşlar ben biraz daha almak istiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by reays Yazıyı Oku
    Valla arkadaşlar ben biraz daha almak istiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ) çok güzeldi ..

Sayfa 420/690 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız