Sayfa 420/639 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ALPTUĞ Yazıyı Oku
    Ne speki .spek falan yok bu hisse de.biz alıyoruz biz satıyoruz.spek mpek yokkkkkkkkkkkk.gidecek hisse şu an tavan olmalı idi.
    O zaman boş yere beklemeye devam edelim ta ki patron devreye girene kadar

2. ben dün ne dedim arkadaslar adamlar bu haberi de hiç edecekler demedim mi bunların amacı insanları tamam artık satalım bu hisseden bır sey olmaz demeye getirmek istiyorlar en azından ben bu hisse kapıldım ıkıncı bır secenek te battı ama bırden bıre degılde yavas yavas cokuse gıdıyormus gıbı izlenım vermek olabılır ama ben hakkımı helal etmıyorum bu kagıt yuzunden dunya kadar zarar a gırdım ve bır suru fırsatı da kacırmıs olduk yazık gunah yatırım tavsıyesı degıldır

3. Borsada ara vermek için en iyi zaman, kazandığın zamandır.

4. Genel kurul kararları kapa ne zaman düşer

5. ne farkeder uhacetepe kardesım nasılsa bı cacık cıkmıcak kendımız calıp kendımız oynuyoruz ben bole bır kagıt hayatımda görmedım ölmüş kaldırnı yok ytd

6. 12..55 de uslasma gerceklesmedi sanirim.. verdigim emiri almadi. Bi bit yenigi var ama hayirlisi

7. Karsu tekstil hemen açıklamış bugünkü toplantı sonucunu.

Elektronik ortamda katılsan bile,görüş bildirirsen,soru sorarsan kayıtlara alınıyor.bakalım bizim içimizde bir babayiğit çıkıp da soru soracak mı şu akpaz yönetimine.
    Örnek :

7- Dilek ve görüşlere geçildi.

Fiziki ortamda katılan hissedarlardan söz alan olmadı. Elektronik ortamda katılan Mustafa Kayhan KAYA hisse senetlere fiyatları ile ilgili bir piyasa yapıcı şirket ile anlaşılması hususunda temennide bulundu. Gündemde görüşülecek başka madde olmadığı ve alınan kararlara herhangi bir itiraz bulunmadığı görülerek, Toplantı Başkanı A.Yener KALYONCU tarafından saat: 10:45'da kapatıldı.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

Sayfa 420/639 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •