Sayfa 419/639 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Spek ****si diyorki sizden maksimum 40 kuruşa kadar alırım yukarı çıkmasına izin vermem...
    Ula dangalak ula gafil malın önde gideni ...

Şirket aylardır battı batacak diye 30 kuruşlarda primlendi yarın genel kurul bir buçuk ay sonra bilanço var bu fırsatları degerlendiremezsen elindeki lotlari ilerde kime satacaksın. O kadar beklenti icraata dönüştü ekinde 2 beklenti var bir yarın çıkacak kararlar iki anapazara geçiş başvurusu bu ikisinide degerlendiremezsen lotlari rulo yap münasip yerine sok...

Cidden kepazelik bu hissenin hangi fiyatlarda olması gerekir bu ne yapıyor

2. Toplayamayan spek pazartesiden itibaren nal toplayacak Inşallah

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bu şirketin toplantısına katılacak kimse yok mu aramızda ?

Hepimiz ağlıyoruz ama,forumdan öteye giden bir hareket gösteren çıkmaz ise, temcit plavı gibi konuşur dururuz.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

4. Rahat olun arkadaslar yarin herseyin biraz daha netlestigini görecez ...bekledik tekkeyi, corbayi da iceriz rahat olun..kimse psikolojisini bozmasin ...güzel seyler olacak umarim bundan sonra

5.  Alıntı Originally Posted by Aydınefesi Yazıyı Oku
    Bu şirketin toplantısına katılacak kimse yok mu aramızda ?

Hepimiz ağlıyoruz ama,forumdan öteye giden bir hareket gösteren çıkmaz ise, temcit plavı gibi konuşur dururuz.
    Burada herkes klavyeden atıp tutan tipler..ben dedim kac kere vekalet verelim seddulbahire birlik olalim hesap soralım diye ama sonuç ve fis...biraz da insanlar hak ediyor yaşadıklarını...

6. Aramızda hatırlayanlar vardır,geçen sene de hiç kimse katılmamıştı.toplantı tutanaklarında,soru bile soran çıkmamıştı diye hatırlıyorum.

Benim hissem az ama aramızda 100,200,300 k hissesi olup da gitmiyeceklerse,yanlış yaparlar.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

7. Ne speki .spek falan yok bu hisse de.biz alıyoruz biz satıyoruz.spek mpek yokkkkkkkkkkkk.gidecek hisse şu an tavan olmalı idi.

8.  Alıntı Originally Posted by ALPTUĞ Yazıyı Oku
    Ne speki .spek falan yok bu hisse de.biz alıyoruz biz satıyoruz.spek mpek yokkkkkkkkkkkk.gidecek hisse şu an tavan olmalı idi.

Sayfa 419/639 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •