Sayfa 420/1001 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    daha işin başındayız..
    herkesin tanımı biraz farklı olabilir.
    siyasi olarak derinleşmeye başladı
    ekonomik olarak bunların iyi günler olduğu kanaatindeyim..

nedenleri defalarca burada yazıldı çizildi..

abi haddime değil ama sizde biraz kıpraşma satma kaşıntıları başladı sanırım..
    bence trade yalan iş
    kim alıyor satıyorsa hep hikaye..

YTD.
    Böyle günlerde alana da satana da af buyursunlar iyi geçire bilirler. Eğer Dolar alacaksan 3 hafta önce 3.40 lara geldiğinde aklım neredeydi daha neyi bekliyordum diye kendi kendine sorman lazım. Zaten 2 yıl önce bu manyakların yaptıkları gelecekte olacakların bariz göstergesi deyip Dolara yumulanlar için böylesi agresif günler keyif geçirme zamanlarıdır. Çekilirsin köşene, itiş kakışı seyreder kahveni höpürdeterek içersin. İlla Doları en tepeden satacan diye kaygın olmaz , yaparlar 300 baz puanlık Tl faizinde artış satacağın varsa o gün en tepenin altından satarsın ama bir NEDENİN olur yoksa bu sıralar yapılanlar bir forumdaşın dediği gibi BARBUT oynamak olur.

2.  Alıntı Originally Posted by Metali Yazıyı Oku
    Bu şekilde yorum yapmanıza üzüldüm, ben sadece kişisel tecrübe ettiğim bir finansal hareketi paylaştım , 1 ay önce bu hesabı yapmadım çünkü evi kasım ayında sattım ve bu analizimi hep kasım ayında yapmam daha uygun olur ( yıllık hesap yapmam için).

Demek istediğimi ya anlamamışsınız yada negatif bir insansınız .

Şans payı ve uzun vade hepimiz ölüyüz cümlesinide anlamış değilim, zaten hepimiz gaybdan geldik gayba gideceğiz ama bu konuların yeri burası olmamalı, benim demek istediğim finansal okuryazarlığı olan insanların ( yani bu forumda olanların ) mutlaka yıllık banka faizi üzerinde getiri alması gerekiyor aksi takdirde vizyon sahibi, dünyayı takip eden, gündemi takip eden , öngörüsü olan insanların bunlara hiç sahip olmayan insanlarla aynı oranda banka faiz oranı kazanması bana pek mantıklı gelmiyor , onu anlatmak istemiştim.

Boşver bilader. Kendince mağdur.
    Abi diyor, keynes diyor söylemiş diyor.
    Sözün en babası gitsin Baksın Zincirlikuyu kapısında yazıyor

3.  Alıntı Originally Posted by eskilerdenwallace Yazıyı Oku
    Boşver bilader. Kendince mağdur.
    Abi diyor, keynes diyor söylemiş diyor.
    Sözün en babası gitsin Baksın Zincirlikuyu kapısında yazıyor
    Bak kara kartal turladı hemide lider olarak
    kaptı 6 milyon euro yu
    başkan yarın artık bu parayla tl ye döner

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Uzun vadede hepimiz ölüyüz
    sözü meşhur iktisatçı keynesin sözüdür.
    Bu sözün benzerini dudu abi söyler.uzun vadede kazançlar eşitlenir.der

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dudu abinin mantık hatası var, uzun vadede kazançlar eşitliği körün değneği bellediği gibi aynı pozisyonda kalmakta direnenler için geçerlidir. Bariz şekilde trendin değiştiğini görüpte zamanlama hatası yapmadan doğru yere yönelen bir yatırımcıya tek enstrümanla giden diğer bir yatırımcının yetişme şansı yoktur . Bunun aksini söyleyenler de sadece kendini kandırır ve sadece psikolojik olarak rahatlar. Şimdi kimse kusura bakmasın dövizde bu şekil hareketin olacağı AŞİKAR iken 2 senedir dövizin arkasından bakan Tl ciler için dudu abinin dediğini UZUNCA BİR SÜRE beklemekten başka yapacakları bir şey yoktur.

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Dudu abinin mantık hatası var, uzun vadede kazançlar eşitliği körün değneği bellediği gibi aynı pozisyonda kalmakta direnenler için geçerlidir. Bariz şekilde trendin değiştiğini görüpte zamanlama hatası yapmadan doğru yere yönelen bir yatırımcıya tek enstrümanla giden diğer bir yatırımcının yetişme şansı yoktur . Bunun aksini söyleyenler de sadece kendini kandırır ve sadece psikolojik olarak rahatlar. Şimdi kimse kusura bakmasın dövizde bu şekil hareketin olacağı AŞİKAR iken 2 senedir dövizin arkasından bakan Tl ciler için dudu abinin dediğini UZUNCA BİR SÜRE beklemekten başka yapacakları bir şey yoktur.
    Dudu abi kendini savunur.
    Yorum yaptığım Arkadaş alıp yatmaktan bahsediyordu.her Kasım'da yazacağını söyluyordu.
    Ben kazanç sağladin mi degistirmelisin diyorum. Yoksa uzun süre dolarda kalırsan kazanç eşitlenir demek istedim.
    Dudu abi mottosu ne ucuz kalmışsa onu araştırın. Bilakis değiştirin diyor

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bir türlü trade edemedim...ağustostan beri....
    3,5x maliyetli USD nin 1/6 sini 3,6x ten ( tabi 38 den sonra 6x oldu ) satıp alttan alırım düşüncesindeyim. Sattım bir daha o fiyatı göremedi Tl mevduata aktardım....
    Sonra dün 92 den kalanların yarısını verdim alttan alırım diye..... 92 yi hala göremedi.....

Hayır çok defa üstten satıp alttan alma fırsatı verirken benim satış noktalarımda alttan alıma imkan vermedi....

Kokluyorum resmen piyasayı.... Trader in kralıyım.....
    😢😢😢

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bizim ekonominin kaderini ABD belirler
    http://www.paraanaliz.com/2017/yazar...elirler-18650/

Dolar/TL yeni zirvesinde(3.9830)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 420/1001 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •