Sayfa 408/1001 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Düşünülecek ve karar verilecek konu şu:

Bu gelen bir ekonomik krizin ayak sesleri mi?

Değılse ona göre davranmak lazım.

Eğer bir kriz olası diyorsanız...

BİST'te dibin de dibi vardır.

Orası da buralar falan değildir...
    daha işin başındayız..
    herkesin tanımı biraz farklı olabilir.
    siyasi olarak derinleşmeye başladı
    ekonomik olarak bunların iyi günler olduğu kanaatindeyim..

nedenleri defalarca burada yazıldı çizildi..

abi haddime değil ama sizde biraz kıpraşma satma kaşıntıları başladı sanırım..
    bence trade yalan iş
    kim alıyor satıyorsa hep hikaye..

YTD.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Sevgili doktor...

Ben kendimi hep olduğum gibi sanalda da ifade ediyorum.

Yalan dolan yok.

Neysem o.

Hassasiyetim fazladır...

Belki çok okumaktan.

Erdoğan'a bakıyorum da.

Çok okumak neden zararlı anlıyorum.

Bilgi fayda sağlamıyorsa ne gerek var.

Benimki o hesap.

Evet.

Kaşıntı ve pişmanlık hep var bünyede.

3.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Sevgili doktor...

Ben kendimi hep olduğum gibi sanalda da ifade ediyorum.

Yalan dolan yok.

Neysem o.

Hassasiyetim fazladır...

Belki çok okumaktan.

Erdoğan'a bakıyorum da.

Çok okumak neden zararlı anlıyorum.

Bilgi fayda sağlamıyorsa ne gerek var.

Benimki o hesap.

Evet.

Kaşıntı ve pişmanlık hep var bünyede.
    Farkındayım Bora abi

şuna çok inanırım
    en iyi karar kendinize ait olandır..

sevgiler...

4.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    ....BİST'te dibin de dibi vardır.
    Orası da buralar falan değildir...
    Küresel krizin asıl göstergesi Dow30/sp500 olacak ama en kırılgan ekonomilerden biriyiz, tetikçi Bist olup önden kılavuzluk edebilir.

5. Dolar 2018 de 5 seviyelerini görebilir, fakat bilançoları düzgün göstermek için 2017yi uygun bir yerden kapatmak gerekiyor. Reza davasından sürpriz bir sonuç çıkabilir, 1 hafta erteleme değil de delilleri yetiştiremedik 2 ay erteliyoruz gibi birşey. Benim hesaplarıma göre dolardaki asıl yükseliş 2018 şubat - haziran arası.

2018'de yıllık grafikte doji bekliyorum. Yani 2017 kapanışı ile 2018 kapanışı yaklaşık aynı seviyeler. Ama 2018 ortalarında 5'e değdirecek. Bu grafik 2019'dan itibaren ABD'nin çöküşünü bize haber verecek olan akşam yıldızı olacak.

Dolayısı ile 2018 başına kadar yeni alım önermiyorum, ama elimdekini de satmıyorum.

Anadolu Ajansı : DenizBank/Ateş: TL uzlaşmalı döviz işlemleri, TCMB tarafından yakından takip edilen yaklaşık 212 milyar dolar tutarındaki reel sektör döviz açık pozisyonunun yönetilmesi bağlamında atılmış önemli bir adım

DenizBank/Ateş: TL uzlaşmalı döviz işlemleri ile ilgili olarak müşteri tabanımızla gerekli iletişime başladık ve ilk tepkilerin oldukça olumlu olduğunu gördük

DenizBank/Ateş: TCMB'nin oyun kurucu olması ve hedef firmaların da bu mekanizma ile Merkez Bankası'na bankalar kanalıyla da olsa ulaşabiliyor olmaları önemli

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Anadolu Ajansı : Garanti Bankası/Erbil: TL uzlaşmalı vadeli döviz sözleşmeleri, özellikle kurda oynaklığın belirgin bir şekilde arttığı stres zamanlarında bu aracın öneminin arttığını düşünüyoruz

Garanti Bankası/Erbil: Döviz borç ödemelerinin önden bir talep yarattığı Türkiye özelinde, yeni ürün, döviz piyasalarına likidite ve derinlik kazandırarak baskıları engellemede yardımcı olacaktır

Garanti Bankası/Erbil: Müşteriler ve vadeli işleme aracılık eden bankalar açısından BSMV maliyeti çıkabilecek olmasının dikkate alınmasının ve bunu önleyebilecek adımların atılmasının faydalı olabileceğini düşünüyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

09/2017'ye gore net döviz pozisyonları.

Sayfa 408/1001 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •