Son 3 ayda 70 milyon lot, son 10 ayda 200 (IKI YUZ) milyon lot basmislar.
Son 3 ayda 70 milyon lot, son 10 ayda 200 (IKI YUZ) milyon lot basmislar.
ABD şimdiye kadar iki bakana malvarlığı dondurma ve iki ürüne gümrük vergisi açıkladı.
İki tane küçük yaptırımcık, papaz bırakılmadıkça giderek dozunu artıracaktır, daha doğru düzgün bir şey yapmadı.
OFAC cezası büyük lokma, henüz bekletiyorlar, ama bir veya iki sonraki adım bu olabilir.
İlişkilerin gecikmeden derhal düzeltilmesi lazım, yoksa cezayı özellikle kalın açıklayacaklardır. Ancak göründüğü kadarıyla bizimkiler arayı düzeltmek için taviz vermeyecek, inceldiği yerden kopsun anlayışındalar.
Hissede bir strateji belirlemek o kadar zor ki, bu son bir iki haftaki olayları öngörmek mümkün değildi.
Sn. 666'nın düşüncesine katılıyorum ben de, buraya kadar hissesini tutmuş adamın buradan satması anlamlı değil, onun yerine becerebildiği/cesaret edebildiği kadar trade ederek maliyeti düşürmeye çalışmalı. O iş de çok zorlaştı, teknik temel falan yok piston gibi gidip geliyor fiyatlar.
Hareketli bir hafta daha geçireceğiz, dilerim güzel bir şeyler olur..
eski krizlerde sosyal medya yoktu.
şimdi sosyal medyadan haber üretmek ve dağıtmak çok hızlı.
sosyal medyayı çok takip edenlerin geri dönüşte hissesi olmayacak.
geri dönüş öncesi müthiş bir olumsuz algı yayılacaktır.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Ciddi bir OFAC cezasının eli kulağında olabilir. 5 milyar ve üstü bir ceza yazılırsa ABD zorla müzareke masasına oturtabilir TR yi... piyasa değeri 1.7 milyar dolar olan bankaya böyle bir ceza kesebilirler mi? Bekleyip göreceğiz
666 öncelikle çok selamlar.
Benim duyduğum pazarlık devam ediyor bizimkiler 3’e razi ama ABD ciddi sıkıştırıyormuş. Sadece duyumdur.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yer İmleri