Sayfa 421/615 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon
Arama sonucu : 4914 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Münür Yazıyı Oku
    Ben bu hisseyi alalı 5 yıl oldu satarmıyım kar yapmadan satmam bir 5 yıl daha beklerim ama zararına hisse satmam
    Beraberiz sizinlee

2.  Alıntı Originally Posted by AYI&KURT Yazıyı Oku
    Bu senette piyasa yapıcı var mı? Ondan da şüpheliyim, varsa da pozisyonu çok kötü tahminimce, yıllardır başını bekledi ama son dönemde fiyatlamayı abarttığı için oldukça fazla senet kaybı var, tekrar toplaması imkansız, zararla bırakıp gider, başkası gelir değerlemeyi o yapar, böyle bir beklentim var benim de. Yine de herşeyin doğrusunu alim olan allah bilir[emoji1374]
    (Ayozgat)
    YTD
    VKGYO benzeri bir grup olması şart burada da. Haklısınız. Varlık fonu ile ilgili habere en az % 15-20 lik tepki vermeliydi. Baskılama olduğu takaslardan da belli, bakalım haberler düşmeye başlayınca neyi nerede tutacaklar göreceğiz.

3. Hadiii nazlanma çocuğum. Alın götürün kuzumu.

Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Hadiii nazlanma çocuğum. Alın götürün kuzumu.
    Çok sinsice ilerliyor

5. 0,92 kapatsın yeter.
    0,92 destek yaparsa cumaya belki 0,95 görülebilir.
    Buralarda çok bekledi.
    GYO larda en düşük hisselerden biri.
    Kar da iyi. Daha ne olsun.
    İ.F.M. açılırsa bu fiyatları çoook üzerine çıkabilir.
    Bol kazançlar.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

6. erzurumdaki projeden konutlar devredilmiş yerine 42000m2 arsa alınmış 28milyon TL karşılığında m2 ortalama 675tl yapar.
    hurriyet emlaktan bir ilan vakıfbank arsası. arsalardan biriyle aynı yer m2 birim fiyatı 45TL yapar.sahibinden sitesindede aynı m2 birim fiyatları çıkıyor.böyle yandaşa kıyak görülmemiştir.

7. İFM kulelere cam cepe giydirme başlanmış diye investingte biri yazmış.doğrumu gören varmıdır.Kabası bitmeden giydirme yapılıyor mu?

8.  Alıntı Originally Posted by buffett Yazıyı Oku
    İFM kulelere cam cepe giydirme başlanmış diye investingte biri yazmış.doğrumu gören varmıdır.Kabası bitmeden giydirme yapılıyor mu?
    Bende okudum o yazıyı bilmiyorum doğrumu yanlışmı

Sayfa 421/615 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •