Bu demektir ki; biz de çok yakında Sisi ile barışacağız.Katar Emiri 30 Haziran Devrimi kutlamaları için şimdiden CB El-Sisi'yi tebrik etmiş.
İşte mevcut yönetim bunlar için uygun değil. Değişim şart. Mursi'ye bu kadar destekten, Rabia işaretlerinden sonra nasıl olacak. Mesela Salman'la barış da çok zoraki idi.
Esad ile nasıl olacak?
@erefefik
G7 ülkeleri olarak Rusya’dan altın ithalatını yasaklıyoruz.
- Biden
@erefefik
Nihat Genç
@nihadagenc
·
3s
Uğur Dündar'ın gözde siyasetçisi Demokrasi Arenası programının kahraman savaşçısı (!) Aykut Erdoğdu, eski karısına telefonda yeni karısı için 'elli erkekle yattı' diyor ve yeni karısını da torpille meclis üyeliğine yani vekil olması garanti bir makama getirtmiş!E_Ercis_TR
@e_ercis
·
11s
Aykut Erdoğdu'nun eski eşinin paylaştığı ve tamamen özel hayatla ilgili bir meselenin siyasete alet edilmesi tiksindirici. Üstelik yeni evlenmiş bir çift var. Bu video kayıt üzerinden Erdoğdu ve CHP'ye saldırmak yakışmaz, yakışı kalmaz.Öteki Bakış
@OtekiBakis
·
9s
Aykut Erdoğdu’nun eşi hakkında söyledikleri beni bağlamaz
Ben koskoca CHP’de Parti Meclisi’ne bu kadar rahat şekilde birilerini sokmaya çalışmasına takıldım.
Bu adamlar iktidara geldiğinde liyakat getireceklerini söylüyorlar nasıl ikna edeceksiniz bu saatten sonra vatandaşı?Ahmet Üstün
@ElbasriSenn
·
1 sa
Nefret ettiğim biridir
@aykuterdogdu
..Ancak sevgili
@e_ercis
e sonuna kadar katılıyorum.Özel hayatın mahremiyetini ayaklar altına alanlar en aşağılık yaratıklardır..Lütfen biz onlara benzemeyelim..Bize yakışmaz..Görmezden gelin..Aslında bu konuda tweet atmam bile yanlış..REMZİ GRZ
@RemziGrz
·
10s
Lafa geldimi Şeriatte bilmem kimin 4. karısımı olacan diyenlerin Cumhuriyet sayesinde 51.eşi olanlarıda gördük.
Aykut Erdoğdu tamam mı devam mı.?Aykut Erdoğdu
@aykuterdogdu
1- Bu akşam eski eşimle birkaç ay önce yaptığım bir telefon konuşması sosyal medyaya düştü… Bu konuşma görüntülü olarak kaydedilmiş… Şartlar ne olursa olsun eski eşim ve çocuğumun annesi hakkında kötü birşey söyleyemem…Aykut Erdoğdu
@aykuterdogdu
·
9s
@aykuterdogdu
adlı kişiye yanıt olarak
2- Eşim Tuba şu an hastaneye kaldırıldı… Ben yanında olabilmek için Ankara’dan yola çıktım… Yaşattıklarım için kendisinden bütün kalbimle özür diliyorum…OMBUDSMAN
@OMBUDSM56701087
·
9s
@aykuterdogdu
adlı kişiye yanıt olarak
Yarın sabah ilk işiniz CHP'den istifa etmeniz olmalıdır. Yazık ediyorsunuz partiye...Özel hayat. Nokta. En azından istifa ediyor.ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
·
47d
Aykut Erdoğdu milletvekili görevinden istifa edecek.
@erefefik
iWorldNews
@iWorldNews1
#Putin kam dringend in den Kreml, der Grund ist unbekannt.
Sie berichten, dass solche nächtlichen Besuche etwas Wichtiges sind.Gece Kremlin'in ışıkları hiç sönmemiş.Google tarafından Almanca dilinden çevrildi
#Putin acilen Kremlin'e geldi, nedeni bilinmiyor.
Bu tür gece ziyaretlerinin önemli bir şey olduğunu bildiriyorlar.
Şu an Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Ukrayna'da Rus Birliklerini denetliyor.
@erefefik
https://www.iha.com.tr/video-israild...yangin-221144/
Linkte görüntü var. Şöyle bir yorum var:
Abdullah Ağar
@abdullahagar2
·
53d
İsrail Hayfa'da büyük bir patlama ardından yangın.
İran-İsrail geriliminin bir parçası mı?
İran KKK ay başında; “İsrail'in bir hata yaparsa Tel Aviv ve Hayfa'yı yerle bir ederiz” demişti.
Devrim muhafızlarına yakın hesap da; “İşte İran. Hayfa'da ayak seslerimizi duyuyor musunuz!”
@erefefik
Rus yönetiminin dün gece Ukrayna savaşının gidişatı ve Kaliningrad ablukası meselesinde ciddi kararlar aldığı iddia ediliyor.#Putin acilen Kremlin'e geldi, nedeni bilinmiyor.
Bu tür gece ziyaretlerinin önemli bir şey olduğunu bildiriyorlar.
J. Wick
@Lord_JWick
·
1 sa
@Lord_JWick
adlı kişiye yanıt olarak
Kiev gece saatlerinde 14 füze ile vuruldu.
Rusya HIMARS sistemlerinin Ukrayna'ya verilmesi durumunda başkent dahil Ukrayna'nın birçok kentinin füzelerle vurulacağını açıklamıştı.
@erefefik
Yer İmleri