Sayfa 421/2326 İlkİlk ... 3213714114194204214224234314715219211421 ... SonSon
Arama sonucu : 18602 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Dünyaca tanınmış Avustralyalı Aktivist Helen Caldicot :
    “Amerika yasallaştırılmış bir suç ülkesidir, bireysel silahlanma, cinayetler, katliamlar, toplumsal şiddet, şu anda ülkenin her alanında mevcut ve aktif durumda.”

@erefefik

2. Katar Emiri 30 Haziran Devrimi kutlamaları için şimdiden CB El-Sisi'yi tebrik etmiş.
    Bu demektir ki; biz de çok yakında Sisi ile barışacağız.

İşte mevcut yönetim bunlar için uygun değil. Değişim şart. Mursi'ye bu kadar destekten, Rabia işaretlerinden sonra nasıl olacak. Mesela Salman'la barış da çok zoraki idi.

Esad ile nasıl olacak?
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    AKP'li Vedat Demiröz, Devlet Bahçeli'nin önerisi üzerine, Erdoğan'ın aldığı kararla il sayısının 100'e çıkarılacağını söyledi.
    Ahlat il oluyor. Acaba diğer ilçeler hangileri? Bandırma olabilir. Tarsus, Alanya, İnegöl, Çorlu, Iskenderun...
    @erefefik

4. G7 ülkeleri olarak Rusya’dan altın ithalatını yasaklıyoruz.
    - Biden
    @erefefik

5. Nihat Genç
    @nihadagenc
    ·
    3s
    Uğur Dündar'ın gözde siyasetçisi Demokrasi Arenası programının kahraman savaşçısı (!) Aykut Erdoğdu, eski karısına telefonda yeni karısı için 'elli erkekle yattı' diyor ve yeni karısını da torpille meclis üyeliğine yani vekil olması garanti bir makama getirtmiş!
    E_Ercis_TR
    @e_ercis
    ·
    11s
    Aykut Erdoğdu'nun eski eşinin paylaştığı ve tamamen özel hayatla ilgili bir meselenin siyasete alet edilmesi tiksindirici. Üstelik yeni evlenmiş bir çift var. Bu video kayıt üzerinden Erdoğdu ve CHP'ye saldırmak yakışmaz, yakışı kalmaz.
    Öteki Bakış
    @OtekiBakis
    ·
    9s
    Aykut Erdoğdu’nun eşi hakkında söyledikleri beni bağlamaz

Ben koskoca CHP’de Parti Meclisi’ne bu kadar rahat şekilde birilerini sokmaya çalışmasına takıldım.

Bu adamlar iktidara geldiğinde liyakat getireceklerini söylüyorlar nasıl ikna edeceksiniz bu saatten sonra vatandaşı?
    Ahmet Üstün
    @ElbasriSenn
    ·
    1 sa
    Nefret ettiğim biridir
    @aykuterdogdu
    ..Ancak sevgili
    @e_ercis
    e sonuna kadar katılıyorum.Özel hayatın mahremiyetini ayaklar altına alanlar en aşağılık yaratıklardır..Lütfen biz onlara benzemeyelim..Bize yakışmaz..Görmezden gelin..Aslında bu konuda tweet atmam bile yanlış..
    REMZİ GRZ
    @RemziGrz
    ·
    10s
    Lafa geldimi Şeriatte bilmem kimin 4. karısımı olacan diyenlerin Cumhuriyet sayesinde 51.eşi olanlarıda gördük.

Aykut Erdoğdu tamam mı devam mı.?
    Aykut Erdoğdu
    @aykuterdogdu
    1- Bu akşam eski eşimle birkaç ay önce yaptığım bir telefon konuşması sosyal medyaya düştü… Bu konuşma görüntülü olarak kaydedilmiş… Şartlar ne olursa olsun eski eşim ve çocuğumun annesi hakkında kötü birşey söyleyemem…
    Aykut Erdoğdu
    @aykuterdogdu
    ·
    9s
    @aykuterdogdu
    adlı kişiye yanıt olarak
    2- Eşim Tuba şu an hastaneye kaldırıldı… Ben yanında olabilmek için Ankara’dan yola çıktım… Yaşattıklarım için kendisinden bütün kalbimle özür diliyorum…
    OMBUDSMAN
    @OMBUDSM56701087
    ·
    9s
    @aykuterdogdu
    adlı kişiye yanıt olarak
    Yarın sabah ilk işiniz CHP'den istifa etmeniz olmalıdır. Yazık ediyorsunuz partiye...
    ANKARA KUŞU
    @ankara_kusu
    ·
    47d
    Aykut Erdoğdu milletvekili görevinden istifa edecek.
    Özel hayat. Nokta. En azından istifa ediyor.
    @erefefik

6. iWorldNews
    @iWorldNews1
    #Putin kam dringend in den Kreml, der Grund ist unbekannt.

Sie berichten, dass solche nächtlichen Besuche etwas Wichtiges sind.
    Google tarafından Almanca dilinden çevrildi
    #Putin acilen Kremlin'e geldi, nedeni bilinmiyor.

Bu tür gece ziyaretlerinin önemli bir şey olduğunu bildiriyorlar.
    Gece Kremlin'in ışıkları hiç sönmemiş.

Şu an Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Ukrayna'da Rus Birliklerini denetliyor.
    @erefefik

7. https://www.iha.com.tr/video-israild...yangin-221144/

Linkte görüntü var. Şöyle bir yorum var:

Abdullah Ağar
    @abdullahagar2
    ·
    53d
    İsrail Hayfa'da büyük bir patlama ardından yangın.
    İran-İsrail geriliminin bir parçası mı?
    İran KKK ay başında; “İsrail'in bir hata yaparsa Tel Aviv ve Hayfa'yı yerle bir ederiz” demişti.
    Devrim muhafızlarına yakın hesap da; “İşte İran. Hayfa'da ayak seslerimizi duyuyor musunuz!”
    @erefefik

8. #Putin acilen Kremlin'e geldi, nedeni bilinmiyor.

Bu tür gece ziyaretlerinin önemli bir şey olduğunu bildiriyorlar.
    Rus yönetiminin dün gece Ukrayna savaşının gidişatı ve Kaliningrad ablukası meselesinde ciddi kararlar aldığı iddia ediliyor.

J. Wick
    @Lord_JWick
    ·
    1 sa
    @Lord_JWick
    adlı kişiye yanıt olarak
    Kiev gece saatlerinde 14 füze ile vuruldu.

Rusya HIMARS sistemlerinin Ukrayna'ya verilmesi durumunda başkent dahil Ukrayna'nın birçok kentinin füzelerle vurulacağını açıklamıştı.
    @erefefik

Sayfa 421/2326 İlkİlk ... 3213714114194204214224234314715219211421 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •