Artan

3.410,00 10 18:10
11,89 9.99 18:10
89,20 9.99 18:10
23,58 9.98 18:10
396,75 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

4,48 -14.01 18:10
27,10 -9.97 18:10
54,30 -9.95 18:10
23,00 -9.95 18:10
3,96 -8.12 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.243.489.890,75 18:10
13.606.563.482,55 18:10
11.047.182.535,14 18:10
7.999.317.488,00 18:10
7.910.006.040,18 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 421/530 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon
Arama sonucu : 4236 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: Viop LXIX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    2025 Nobel Barış Ödülü Venezuelalı muhalefet lideri María Corina Machado’ya verilmişti.
    bu kadın lidere boşuna verilmedi bu ödül , millet hala AAAAAAAAAA diyor .
    yav Arjantini kim dizayn etti son seçimleri ABD , şimdi Brezilyayı dizayn ediyor para gönderiyor , şimdi Venezuellada buradaki pasta büyük.
    Halka darbe yapması için süre tanındı yapamadı B planı devreye girmiş gözüküyor ortam saha hazırlanıp madura paket program uygulanmış aylardır bu kadar tehdit alan kişi çatışmasız eşiyle Abd den gelen ekibe teslim edilmiş gözüküyor bana göre .
    şimdi yaşasın Adalet,yaşasın özgürlük,yaşasın venezuella derler kapanır 3-4 gün içinde
    Bir zamanlar da "Turuncu Devrim" yapıyorlardı...
    Sonra "Arap Baharı" falan...

"Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir İngiliz geçmiştir..." dermiş, vatanlarını USA'lıların skip ettiği Kızılderi'lilerin ataları.

Yahu! Libya, Allah'ın öküzü Kaddafi'yi arıyor, İran'da USA'nın devirdiği Pehlevi, Irak'ta Saddam zamanını özlüyor millet
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    ABD Başkanı Trump: Saldırımız başarılı, Maduro ve eşi yakalanarak ülke dışına çıkarıldı
    Ayrıntılar geliyor...
    Güncel, Son Dakika

Son Dakika
    Venezuela'nın başkenti Caracas'ta en az 7 noktada patlama meydana geldi. ABD basını, saldırıların ABD Başkanı Trump'ın emriyle gerçekleştirildiğini duyururken, Venezuela lideri Maduro OHAL ilan etti. Maduro açıklamasının devamında, "Silahlı çatışmaya geçiyoruz. Tüm savunma güçleri ülke genelinde derhal konuşlanacak." dedi.

bunlardan hangisi doğru,...

ilk yazılan doğruysa şayet,...orada başarılı bir operasyondan ziyade teslim olanı, teslim alma operasyonu vardır,...yani bu konuda daha önce anlaşılmışa çıkar,

zira ABD ordusu bırakın bir ülkenin içine girip onun devlet başkanını teslim almayı bir avuç milisle dahi başa çıkamayan bu tür sorunlarını vekil güçlerine yaptırmaya çalışan bir ordu,..
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    operasyon görüntülerini izledim şimdi..

deltaforce ekibi yapmış..

bu iş içerden anlaşmalı yapılmış abi ... ) belkide beni alın dedi maduro.

çünkü birtane bile karşı gelen içeriden kimse yok... adamı paket yapmışlar önceden zaten.

yani,

operasyonda tek çatışma ve silah kullanımı, acil müdahale ve destek birliklerinin hareketini önlemeye yönelik hava taarruzu,...

ortada aldım yakaladım bir başarı hikayesi falan yok, yok Delta Force, yok o şu bu,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3. Haaa bir de...

Gazı verip, Rusya'nın üzerine saldıkları...
    Rusların insan gücünü, cephane stoğunu bitirmek için,
    hatta savaş stratejilerini ve gücünü test etmek için kullandıkları Ukrayna!

Daha dün gibi...
    tarumar olmuş Ukrayna'ya, "değerli madenlerinizi verin!" bu iş çözülsün dedi adam yahu.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sindo çinde sandığınız gibi hiçte masum bir ülke değil.

bak o da tayvana çökmeye çalışıyor.
    ABD tayvana çöküp çinin dötünün dibine gireceğini bildiğinden hodri meydan diyor Çin de Güçlü ülkeler stratejik hamleleler yapıyor hepsinin bir amacı var İsrail gazzeye girdi amacı var ,Rusya ukraynaya girdi amacı var, artık bu dünyada bu hareketler normal karşılanıyor akşam 19.00 da Trump konuşma yapıcakmış Venezuella halkını kurtardık Abd venezuella halkının yanında der olay biter
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    yani,

operasyonda tek çatışma ve silah kullanımı, acil müdahale ve destek birliklerinin hareketini önlemeye yönelik hava taarruzu,...

ortada aldım yakaladım bir başarı hikayesi falan yok, yok Delta Force, yok o şu bu,...
    abi ne kadar anlaşılmışta olsa.. milyarder iş adamısın.. devlet başkanısın vs vs.. askerini falanda geçtik

birtane koruması falanda mı yokmuş özel vs

6. İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    1 sa
    Bir ülkenin başka bir ülke liderini operasyonla almasını desteklemek elbette mümkün değil

Ama, Maduro yönetimine de şöyle bir bakalım ki nasıl "tek kurşun" atılmadan yabancı askerlerce alınabildiğini düşünelim;

Asgari ücret 45 Cent (yanlış okumadınız) ve nüfusun büyük kısmı bu ve 30% üzerinde seviyede kazanıyor
    Bazen işe gitmek için bile para bulamıyor, gidemiyorlar
    Nüfusun 68%'i aşırı yoksul
    Çocukların 2.5%'u 5 yaşını görmeden ölüyor
    12%'si yetersiz beslenme dolayısıyla bodur
    10 yılda 7 Milyon vatandaş, mülteci konumunda ülkeden kaçtı

Ve tüm bunlar, dünya petrol rezervlerinin 18%' nin olduğu ülkede gerçekleşiyor
    Nasıl kötü bir yönetim, yolsuzluk boyutu siz hesap edin...

https://x.com/iriscibre/status/2007431467131961764
    bu madura dötüde masum değil emlak herkesin bir mikicisi vardır bu dünyada ben acımam böyle adamlara .
    ders alınması gereken konu aslında Atatürk ün bir sözünde gizli Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    bundan uzaklaşan milletler her zaman başkaları tarafından dizayn edilmeye mahkumdur.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Başsavcı Pam Bondi'nin sosyal medya paylaşımına göre, Nicolás Maduro'ya yeni bir iddianame hazırlanmış gibi görünüyor.
    Mart 2020'de açılan mevcut iddianamede eşi Cilia Flores yer almıyor.
    Gizli olarak açılan önceki iddianamede Maduro ve beş kişi daha uyuşturucu terörizmi, kokain ithalatı komplosu, makineli tüfek bulundurma ve makineli tüfek bulundurma komplosu ile suçlanıyordu.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Christopher Landau,
    sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda Nicolás Maduro'nun iktidardan uzaklaştırıldığını ve yargılanacağını veya cezalandırılacağını doğruladı..(nyt)

8. Bizim piyasa için "Olumsuz" diyenler var...
    Bizim piyasanın dünya ile ilgisi kopalı çok oldu
    XU030 13.xxx e gafa atar bence en az

Sayfa 421/530 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •