+1
Ayni duygular icindeyim...
50 senedir bi degissin be yaw..
Yine donduler basortusu icin referanduma gideceklermis anayasaya koyacaklarmis falan filan..
Syg,
+1
Ayni duygular icindeyim...
50 senedir bi degissin be yaw..
Yine donduler basortusu icin referanduma gideceklermis anayasaya koyacaklarmis falan filan..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Şu an birikimini borsaya pandemide gömmeyenler walla ne yaparlarsa yapsınlar paralarının alım gücünü korumaları imkansız...Borsa da işler artık çığırından çıktı fk 1500 ler havada uçuşuyor...Ponzi sistem mutlaka çökecektir ama ne zaman nasıl onu bilen köşe olacaktır..
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Bu Eyt ne kadar dokunmuş sana.Bu hassasiyetini 40 yaşında yıllardır emekli olanlara de bence.Adam işe girdiğindeki kanuna göre emekli edilmemiş hakkı gasp edilmiş şimdi bu hakkı bir şekilde verilmek üzere.Devletten 5 yerden 30-50 milyar herbirinden maaş alanları tek maaşa indirsen eyt yi karşılar.Hiçbir işe yaramayan sadece tabelası olan vakıflar,kuruluşlar var ve herbirinde onlarca kart memurları var.HAKKI OLANIN DEĞİL HAKKI OLMAYANIN ALDIĞINI SORGULA
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.
Diğerlerini nerede savundum ki?
Nerede 30 50 100 maaş alanları savundum anlamıom ki?
Hepsine karşıyım eyt ye de karşıyım! Bedelliye de affa da hepsine karşıyım dürüst düzgün işinde gücünde çalışan vatandaşı değersizleştiren her şeye karşıyım nesini anlamıyorsunuz?
Ayrıca alın hayrını görün çocuklarınızın gelecek nesillerin sırtından geçinin bir şey yapacak gücü olan yok kimse durduramaz merak etmeyin...
43 yaşında emekli olup üstüne hiç laf da mı duymak istemiyorsunuz bu kadar arsızlığa pes...
her türlü bahse girerim ki ; Seçime rağmen yukarda yazılı ücret artışlarını yapmayacaklardır. Kasım ayı ortasına kadar '' biz kimseyi enflasyona ezdirmeyiz. Göreceksiniz çok iyi artışlar yapacağız, sabır vb. '' konuştular. Kasım ortasından sonra ise '' Görüyorsunuz marketleri takibe aldık, enflasyonda hızlı düşüşler başlayor. İha- siha, kızıl elma.. Yılbaşından sonra her şey çok daha güzel olacak. 2023 de enflasyon %20 olacak '' diyorlar.
Yani sabret- kanaat et- itaat et, devam et...
Reis %20’ler seviyesi derken
%29.99’da dahil mi ?
Yer İmleri