Adİosssssss emlak
Adİosssssss emlak
akıllı ol....
milleti abuk subuk tehtitlerle kendini kandırma.
yabuştururuz. maşallah ekran dosyan kabaruk. benim tarafımda. .ico kayıtları dahil.
![]()
ünüversite sınavı birincisi geldi . herkes ayakını denk alsın.
![]()
ne demek istediğimi çok iyi anladı..sanıyorki ben akpliyim bana bişey olmaz.
ünide ne yolllardan geçtik dayucuğum.. konuşmasından anlarım adamın kimci neci olduğunu.
zamanında ağlıyorlardı fetönün arkasından bunun gibiler.
bizim devletle milletle işimiz yok.
andavallarla uğracak vaktimizde yok ama
herkese bol kazanç...![]()
![]()
arkada birşey karalamıştım bakın satıyor badem spor kime garantiye son zamanlarda şort açan kurum .
spotu kimle trade ediyor badem bofasıyla tahtalar arası geçişlerde bu oyun oynanıyor , buradan yapılan fon bımasa kayıyor bımas satıcağı zaman sıra hangi tahtada ve ya tahtalardaama oyunun içinde hikayesi olan veya kısa vade haber gelecek şirketler seçiliyor ve ınsıder öyle çalışıyor.Sonra millet bofa 2 milyar satmış veya 3 milyar almış gün sonu diyor
qnb spor katar spor ağırlık genellikle oynadığı tahta 5 geçmez .
en çok thy sert satışlarda kritik desteklerde devreye girer
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Irak’ta evlilik yaşı 9’a düşürüldü: Kadın ve Çocuk haklarına darbe
Irak, evlilik yaşını 18’den 9’a düşüren yeni bir yasayı onayladı. Bu değişiklik, özellikle kadın hakları ve çocukların yaşam hakkı açısından büyük bir tehdit oluşturuyor.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
bosporus evliliği bırak da piyasa ne olur
bunca saatte 3000 alabildik şorta
aslında quaranti pank 137 direncinden şort içimden geçti ama malum hisse şort beceremme deye korkuyorum
yoksa % 2 vermişti
şubat vadelisi şort o kaadın
Yer İmleri