Sayfa 423/1002 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: Viop LXIV

1. dün 6-7 milyar alış yapan bofayı piste davet ediyoruz...

sen oynamayınca kimse oynamıyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

canına yandımının daxı... sol kulvardan yardırdı geliyor yine

mına godumun bebeleri... sizin oynadığınız oyunun .............. ben

3. Çin Dışişleri: (ABD ile ticaret görüşmeleri) Çin ve ABD, gümrük vergileri konusunda herhangi bir değerlendirme veya görüşme yapmadı
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    1 cümlede 50 kere yağ çekilmez ki
    Yağa zam gelmeden bol bol sürüyüm
    Hamdım Piştim Yandım

ohooooo

adam 133'ten bile aselsan alıyor... ölme şortçu ölme yaz gelince yonca yersin

en son bıraktığımda 60 tl idi kağıt

6.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Viop için imamoğlunu çıkarırlar, yeterki pozisyon bunu gerektirsin. Viop genel pasta teb öndeyken az geri düştü, ama bu genel pastada artık çok net bilgi vermiyor.
    Teb dün 17 bin long açmış, yeni vadeye mi taşınıyor, yeni mi açmış onu anlamadım. Ama teb long bizi bu sene sonuna kadar idare eder. İmamoğlu satışı ile piyasa yapıcı malı devir aldı, artık istediği yere sürer.

PİYASAYI... bu seferde... dün TRUMP'ın açıklamalarına şortta yakalanan ÇİN... manipüle etmeye başladı

abd borsalarının bugün atacağı günlük bar çok önemli olacak... önemli anlamlar ifade edecek

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    (kısa vadede indikatördeki SAT'ı değiştirmez ama )

güçlü bir YEŞİL BAR atarlar ise...

orta vade için ''senin grafiğini, tekniğini yirim... bu piyasayı yukarı döndürme gücüm var... ne zaman kullanacağımıda ben bilirim'' deye... şortçuya el gösterip, posta koymaktır (ki bundan korkun... boğalar manipülasyona başlarsa olabilecekleri aklınız almaz... misal: dünki BİST... misal aselsan )

atamazlar ise ; ''hele 1-2 hafta müsade et... şu 6000 gayme maliyetli spx'leri falan az yukardan satayımda... ondan sonra düşersin '' demektir.

Sayfa 423/1002 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •