Sayfa 424/916 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. İşin tuhaf tarafı bu fiyatlardan satış gelmesi.. Teşvik kararını bakanlık 1 AY sonunda onayladı, Kutpo'nun patronları temettüleri kaç aydır veremedi. Dağıtacakları da bir şey olsa.

2.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    İşin tuhaf tarafı bu fiyatlardan satış gelmesi.. Teşvik kararını bakanlık 1 AY sonunda onayladı, Kutpo'nun patronları temettüleri kaç aydır veremedi. Dağıtacakları da bir şey olsa.
    Hiç bu kadar hızlı teşvik bavrusu onaylanana rastlamadım daha. Hepimiz için umarım hayırlı olur.
    Başka hissede olsaydı yarın şöyle olur böyle olur derdik ama kutpo öküzü olunca maalesef heyecan bile olmuyor.

Bu arada çıtır temettümüz de güme gitti galiba, istiyorlarsa vkgyo gibi para yerine bize bedelsiz hisse dağıtsınlar paraya kıyamıyorlar demekki.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/690691
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Bawer dostum, portföyler aynı gibi seninle. İndes, algyo, kutpo da karşılaşıyoruz sürekli. Bir tek tektu yok galiba sende. portföyde algyo ve kutpo uyuzluğa devam ediyor. Kutpo gerçekten beni şaşırtıyor. Bütün hisseler ralli yaparken bu uyuz adeta seyrediyor. 2. çeyrek rekor kar beklemesem çoktan satmıştım bu uyuzu. Bakalım yarın bu teşvik haberi ile ne mok yiyecek.

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bawer dostum, portföyler aynı gibi seninle. İndes, algyo, kutpo da karşılaşıyoruz sürekli. Bir tek tektu yok galiba sende. portföyde algyo ve kutpo uyuzluğa devam ediyor. Kutpo gerçekten beni şaşırtıyor. Bütün hisseler ralli yaparken bu uyuz adeta seyrediyor. 2. çeyrek rekor kar beklemesem çoktan satmıştım bu uyuzu. Bakalım yarın bu teşvik haberi ile ne mok yiyecek.
    Evet dostum, nerde ışık varsa ordayız, aklın yolu bir... O iki uyuza bir de Eczyt'ıda ilave edeyim.
    Temel birgün mutlaka fiyatlancak da, bizi delirtmeden fiyatlasa seviniriz.
    Uzun bir aradan sonra Kutpo'nun bugün hafiften hareketlenmesi belki de başlangıç olur, teşvik onayı da umarım destekler bu çıkışı, zaten ikinci çeyrek beklentileri de fiyatlanmaya başlar yakında.

5. Pazartesiden bu yana ufak ufak çerez almaya başlamıştım
    Bugün isviçreli credit ile
    Yatırım f. Yi görünce hafif dalış yaptım
    Lakin namıssızlar ne olur ne olmaz elimize kolumuza verirler zalımm kuutpo diye geri vermiştim)))
    Akşam teşvik haberi onaylanmış.
    Sasa olsa 3-4 gün soluksuz tavan derdim, orda daha teşvik gelmeden reklamını bile şirket önden veriyor, burda teşvik yatırım alayı alınıyor tık bile olmayabiliyor)))
    Güzel süper haber lakin hissemiz belli)))
    Duruma göre, ecnebiler aylardan sonra ufakta olsa bugün alıma geçti, devam ederlerse ben de desteğimi esirgemem)))
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Teşvik ile %1 yukarı açacak gibi.
    Çok bile kutpo için bence yarısını alır geri.

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Teşvik ile %1 yukarı açacak gibi.
    Çok bile kutpo için bence yarısını alır geri.
    %1 artıyı tavan olarak kabul edebiliriz.
    Hisse geçmişte de hiçbir olumlu haberi iyi fiyalamadı, onun için dün hiç heyecan yok dedik.
    Zamanı gelince habere de ihtiyaç olmayacak.

8. Her zamanki gibi teşvik onayı haberi yok sayıldı, sadece endeksdeki ralliden dolayı ufak bir artı yaptı, hatta birçok hisseden daha az artısı var.

Sayfa 424/916 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •