Sayfa 424/456 İlkİlk ... 324374414422423424425426434 ... SonSon
Arama sonucu : 3644 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: ADESE - Adese Alışveriş Ticaret

Her şeyin bir ederi var
    Piyasadan büyük oyuncu olmaz

2. Dolardaki baskılamanın bir benzeri de burada var gözüküyor.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Dolardaki baskılamanın bir benzeri de burada var gözüküyor.
    2022 haziran ayındaki dip fiyatı 0,04 $

özkaynakları o günden bu güne $ bazlı 3X artmış

kötü niyetli bir grubun eline düşmüş fakat altın çamurada düşse altındır
    Adnan Çolak için bir fırsattı saygın bir iş adamı olabilirdi fakat fıtratına ters yine pisliğe bulaştı ya da bulaştırıldı. Ne olursa olsun bu şirketi Adnan ve grubuna yedirmezler gün olur devran döner....

4.  Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    Sizler destek verseniz sirketi biz yöneteceğiz de nerdeeee! Yazıklar olsun. Hepinize müstehak. Bu kağıt geçmişin ihlası olmazsa ben de neyim! Sizler kodesteki orcodan yükseliş beklemeye devam edin, onun tahtayı emanet ettiği sünepe de 50 milyon lotla yıllarca baskilamaya devam etsin. Grafik mrafik atın, pddd zırvalayin. Neyse,,, 6 tane davamız daha var sonuç bekleyen. Kararlar bir çıksın o zaman görüşeceğiz.
    Bende fazla yok ve ipimle kuşağım modundayım burada.. ama bu neyin kafası, parodi hesap falan mı..
    1 milyar lotu olan (hem de imtiyaz bulunan) hissede 15-20m lotla(binde 1.5-2) yönetime talip olmak ve millete laf söylemek )
    Şirketi komple halka kilitlemiş gözüyle bakarken bile hala holding te 70.560.000 ADESE hissesi var..
    Holdingi de bana versinler mk, binde birinden fazlası bende sonuçta )) Oluru varsa yüzde birden fazlaya da çıkarız
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

5.  Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    Sizler destek verseniz sirketi biz yöneteceğiz de nerdeeee! Yazıklar olsun. Hepinize müstehak. Bu kağıt geçmişin ihlası olmazsa ben de neyim! Sizler kodesteki orcodan yükseliş beklemeye devam edin, onun tahtayı emanet ettiği sünepe de 50 milyon lotla yıllarca baskilamaya devam etsin. Grafik mrafik atın, pddd zırvalayin. Neyse,,, 6 tane davamız daha var sonuç bekleyen. Kararlar bir çıksın o zaman görüşeceğiz.

Hepinize müstehak he ,güzel laf..Dünya mal aldım eşşek gibi götüreceksin diyen sensin , Adnana sahtekar diyip paranı buraya gömen sensin, biz sepet için attık köşeye akmaz kokmaz ,dünya kadar malı olan sensin sen düşün , sana dar gelen bize bol gelir...Bu hisseye bu kadar para yatırılmayacağını bilmeyen sana müstehak..

Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    Bende fazla yok ve ipimle kuşağım modundayım burada.. ama bu neyin kafası, parodi hesap falan mı..
    1 milyar lotu olan (hem de imtiyaz bulunan) hissede 15-20m lotla(binde 1.5-2) yönetime talip olmak ve millete laf söylemek )
    Şirketi komple halka kilitlemiş gözüyle bakarken bile hala holding te 70.560.000 ADESE hissesi var..
    Holdingi de bana versinler mk, binde birinden fazlası bende sonuçta )) Oluru varsa yüzde birden fazlaya da çıkarız
    Psikolojik bir vaka
    Narsist
    İnanmış
    Hakikati kabul edemiyor

teknik analizi
    temel analizi
    kabul edemeyen birine ne denir?

Sayfa 424/456 İlkİlk ... 324374414422423424425426434 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız