Şimdi artık Bilanço dönemi başladı. POLHO da ne bilanço gelecek te kurtarıcı olacak, Allah aşkına.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Normal şartlardan bahsediyorum tabii. Ben şapkadan tavşan çıkaracağım der, o ayrı konu.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Bilançoda bi şey yok üstad farkındayım zaten taa başından beri söylüyorum!
Verilerine bakan temelci pahalı der geçer bunu topiğinde de yazdım
orda durum farklı, pendik projesi hisse yi uçuk fiyatlara götürmeli
şöyle diyorum
düz mantık
o arsaya yıllar önce 200 milyon euro değeri var demiş bir firma yetkilisi bir röpotajında
şimdi
siz 200 milyon euro değeri olduğunu düşündüğünüz bir arsayı 200 milyon eurodan aşağı bir gelir elde etmeyi hesab ederek müteahhide vermezsiniz
o gelir geldiğinde o rakam da yanlış biliyorsam düzeltin tamamı kar hanesine yazılmalı, iştirak, gayri menkul satışlarının yazıldığı gibi.
eğer öyle ise ve proje gerçekleşirse hisseye siz fiyat biçin.
Bakırköy, Beşiktaş, Levent, Büyükdere caddesi gibi bir Semt mi orası, imarlı filan ayrıca.
pendikte
imarlı
dop kesintileri yapılmış
sabiha gökçene komşu
isatanbulun göbeği sayılır artık
istanbul çorluya kavuştu neredeyse, diğer uçta gebzeye ulaştı
geçenlerde ankaraya giderken şöyle bir baktım
kartal manhattan gibi olmuş(burada bayağı bi mübalağa var)
problem şu anlaşma yapılalı 6 yıl olmak üzere
yılan hikayesine dönmüş bir kazma vurulsa gerisi gelir.
ayrıca
br limanı var tliman gibi kiralık değil kendi mülkü
avrupanın ilk 10 limanından birisi
gene gebzede 193 dönüm arsası var
boyasıyabancı ortaklı vs vs.
mashall o piyaasa değerini ediyorsa boya dışındakiler artısı.
Son düzenleme : dobra; 18-10-2020 saat: 03:02.
Aslında tam olarak şunu demek istedim;
POKER'İ 3.50 - 4.00 aralığından Bilanço beklentisi ile gönderip, arzu ettiğiniz kağıdı alabilmek. POKER de bu enerji yakalanabilir.
Dostum konu Gedza değil ( o zaten yolun başında ve maraton)
Konu kopup gitmeside değil.( Fonda kalmadı artık, kopartmak iş değil altını doldurarak gidecek ,olacaklara göre çok iskontolu ve bırak öyle kalsın)
Konu yatırımcı olmak , daldan dala atlayarak portföy büyütülemez, aksine zaman içinde eridiğini anlarsın.
Yatırım yapmak konu, yatırımcı olmak, portföy oluşturmak.
Umarım zaman içinde ne demek istediğimi anlarsın komutan.
Yoksa iyi şeyler olmayacak, böyle 20/30 kademeye para kazanmaya çalışırken.
craps, pawnstar, svilengrad
hakuna matara....memento mori.
Yer İmleri