Sayfa 425/570 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon
Arama sonucu : 4558 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ta sene başında dedim 31 den aşağı gelmez
    Bende 31-32 bekliyordum faizleri 38
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Eylül enflasyon verisi beklentisi %2-2.5 lar 3 ve üstü gelirse merkez daha temkinli hareket edecekdir.
    MB anketine göre :% 2.04
    Blomberg anketine göre: %2.50

3. Kumdan kale borsasına yatırana kadar portföyün %75 2022 gram altın 2024temmuz ppf pıst 100 nerde 2 sene önceki fiyatlarda ,birde ABD borsasına daha önce girseydim 10 numara olurmuş benimki gibi teknik bakanlar birazda araştırma ile orada güzel trade ediliyor orada geç kalmışım şimdilik orada açtığım pozisyonlarda güzel kar yazdım mathias unutma 52 yapıcam o tahtayıyeni süpriz tahtalarım var hafta sonu biraz ders çalıştım.

4.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    MB anketine göre :% 2.04
    Blomberg anketine göre: %2.50
    okulların açılması, eğitim giderleri ve servis ücretleri nedeniyle sapma ihtimalini olabilir gerçi önemli olan tuikin kalemi oynarmı

Binlerce mağduru sevindiren karar: ‘Güvenlik işlemlerinden banka sorumlu’
    Banka hesaplarından yüzbinlerce lira çekilen mağdurlar mahkemenin yolunu tuttu. İki mahkemede de emsal karar çıktı. Bir mahkeme, mağdurun krediyi geri ödemesine gerek olmadığına karar verirken başka bir mahkemede bilirkişi raporu “Tüm güvenlik işlemlerinden ve zafiyetlerinden banka sorumludur†dedi.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2018'de aldığı altını 2025'te bozdurdu: 'Borsaya yatırmadığım için şükrediyorum'
    2018 yılında yatırım amacıyla 200 bin TL değerinde altın alan bir vatandaş, 2025 yılında bu altınları bozdurduğunda tam 5 milyon 150 bin TL kazanç elde etti. Yedi yıl boyunca sabırla yatırımını koruyan vatandaş, altının uzun vadede ne denli kazandırıcı bir araç olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

22 yıllık mesajlaşma uygulaması kapandı: 2 ay içinde tüm sohbetler yok olacak
    Microsoft'un Şubat ayında duyurduğu kararın ardından 22 yıllık mesajlaşma uygulaması artık kapadı. Ocak 2026'ya kadar müdahalede bulunmayanların tüm sohbetleri tarihin tozlu rafları arasında kaybolacak.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    okulların açılması, eğitim giderleri ve servis ücretleri nedeniyle sapma ihtimalini olabilir gerçi önemli olan tuikin kalemi oynarmı
    Bende ,
    Siz ve Baskan gibi 31 den aşağı olmaz 35'e kadar yolu var düşüncesindeyim.
    Ama....
    Kalemin Tüik'te olduğunu ve düzeltmelerin Saray'dan geldiği aklıma gelince rakam veremiyorum.

Sayfa 425/570 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •