Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 426/721 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: Madam Despina

1. [IMG]1-Fiyatla uyumsuz dipler ve tepeler yapan göstergeler, baktığımız periyoda göre derinlik kazanabilecek "trend dönüş göstergesi" olabilir. 2-Fiyatda oluşacak "düşen ve yükselen kanal kırılımlarına" göstergelerin de eşlik etmesi, kırılımın güvenirliğini arttırır. 3-Ezcümle zaman iyi bir öğretmendir.

Tespitler son derece yerinde hocam,grafikteki turuncu çizgiyi uyumsuzluk olarak değilde destek noktası olarak işaretledim.
    Saatlik periyotlarda endex'te çok sayıda oluşan PU ve NU lar kısada trade amaçlı kullanılabilir.
    Benim önemsediğim haftalık periyottaki uyumsuzlukların trend açısından daha iyi yön belirleyici olduğudur.

2.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Ahaaaa!
    Pozitif uyumsuzluğa güzel örnek olabilecek kısa vadeli bir vakâ buldum.
    1-2 saat içinde sonuç oluşacaktır muhtemel.

BTCUSDT' de 60 dk.lık grafikte PU.

Bakalım kanal üst bandına uzayan bir tepki verecek mi?

Not: Bilen bilir. Yatırım tavsiyesi vermem. Hele coin piyasası için hiç.
    Sedece gözlemleyelim.
    6.874USD' den 6.92xx-6.93xx USD civarına dek bir tepki olası.

Birkaç saatlik gecikmeyle de olsa PU çalıştı ve tepki geldi.

https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    [IMG]1-Fiyatla uyumsuz dipler ve tepeler yapan göstergeler, baktığımız periyoda göre derinlik kazanabilecek "trend dönüş göstergesi" olabilir. 2-Fiyatda oluşacak "düşen ve yükselen kanal kırılımlarına" göstergelerin de eşlik etmesi, kırılımın güvenirliğini arttırır. 3-Ezcümle zaman iyi bir öğretmendir.

Tespitler son derece yerinde hocam,grafikteki turuncu çizgiyi uyumsuzluk olarak değilde destek noktası olarak işaretledim.
    Saatlik periyotlarda endex'te çok sayıda oluşan PU ve NU lar kısada trade amaçlı kullanılabilir.
    Benim önemsediğim haftalık periyottaki uyumsuzlukların trend açısından daha iyi yön belirleyici olduğudur.

Haftalık örnek bulmak zor abi.
    Soda' da vardı büyük çöküş öncesi hatırladığım...
    Pek özenli olmadı ama...:

4. Şişe haftalık periyotta bu şekilde'ki bir bakış açısında,oluşturmuş olduğu düşen kanal içerisinde harekete devam ediyor.
    Kesikli çizgi önümüzdeki hafta için kabaca 4.70 üzeri kapanışlarda,kanal üst bandına gitme potansiyeli olabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku

Tamam bu güzel örnek hocam yalnız burada bir problem çıkıyor karşımıza uyumsuzluk haftalarca sürebiliyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    [IMG]1-Fiyatla uyumsuz dipler ve tepeler yapan göstergeler, baktığımız periyoda göre derinlik kazanabilecek "trend dönüş göstergesi" olabilir. 2-Fiyatda oluşacak "düşen ve yükselen kanal kırılımlarına" göstergelerin de eşlik etmesi, kırılımın güvenirliğini arttırır. 3-Ezcümle zaman iyi bir öğretmendir.

Şelale biçiminde düşmeyeceğini varsayarsak...
    Zamansallık nedeniyle senin turuncu çizginin de kesiştiği kanal atl bandına doğru -2000 puan civarında var.

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Tamam bu güzel örnek hocam yalnız burada bir problem çıkıyor karşımıza uyumsuzluk haftalarca sürebiliyor.
     Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku

O nedenle Soda örneğinde kanal üst bandını değil, kanal alt bandını kullandım üstad.
    Kırılım gerçekleşene dek uyumsuzluk sürebilir anlamında.
    Artık fiyat da kanal alt bandının altına inmişsse,
    daha önce çıkmamışsak, mümkün olan en hızlı biçimde tribüne çıkmak gerekiyor...

8. Böyle bir durumda hangi haftadan itibaren trendin bir yöne kopacağını bulmamız gerekiyor.
    Onun içinde Macd nin triggeri kestiği anı referans almamız gerekir diye düşünüyorum.

Sayfa 426/721 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •