Twitterda iyi bir kampanya gördüm. Turkovac aşı olanlara 3 ay sonunda antikor sayısı biontech'in altında kalırsa sağlık bakanlığı eksiği tamamlıyormuş![]()
Twitterda iyi bir kampanya gördüm. Turkovac aşı olanlara 3 ay sonunda antikor sayısı biontech'in altında kalırsa sağlık bakanlığı eksiği tamamlıyormuş![]()
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
aradan biraz zaman geçsin baktılar dem işe yaramıyor ..reis ben vatandaşımı dolara endeksli mevduata ezdirmem der masayı devirir yine alkışı alır..![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Buarada açıklanan bddk verilerine göre de bu karar sonrası da dth tutarı büyümeye devam ediyor gibi. Muhtemelen dövizin şu halini tanzim satış olarak görenler var ve düştükçe döviz alıyorlar.
Bunu tersine çevirecek konu enflasyonun artışını engelleyecek yapısal reformların yapılması ve enflasyonun düşüşe geçmesi olur. Yoksa dem vb finansal oyunlarla ne kadar fayda sağlanır emin değilim.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
e507 iyidir...bizim deniz43 hocanın muadili
ben her ikisini de keyifle okuyorum...kesinlikle çok bilgili ve birikimli insanlar...
bazen acaba deniz43 ve e507 aynı kişi mi diye düşünüyorum...ama e507 biraz daha esprili...twitterdaki sabitlediği video manyak... bizim deniz43 hocadan hiç espri duymadım tam soğuk nevale
deniz43 hocam kızma vallahi seviliyorsun
yok kesin farklı canım... şüphesiz..
deniz43 zaten ekonomist esas olarak... e507 çok muhtemelen bir özel banka hazinesinden...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
londra faizcileri, wall street kurtları bir kasımpaşa delikanlısının önünde diz çöküp aman diliyorlar
ekonomi tarihi yeniden yazılıyor.. daha çok feryadedecekler.ver mehteri ver
Yer İmleri