Sayfa 426/1002 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Twitterda iyi bir kampanya gördüm. Turkovac aşı olanlara 3 ay sonunda antikor sayısı biontech'in altında kalırsa sağlık bakanlığı eksiği tamamlıyormuş
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

aradan biraz zaman geçsin baktılar dem işe yaramıyor ..reis ben vatandaşımı dolara endeksli mevduata ezdirmem der masayı devirir yine alkışı alır..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3. Viop XXXVIII

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Twitterda iyi bir kampanya gördüm. Turkovac aşı olanlara 3 ay sonunda antikor sayısı biontech'in altında kalırsa sağlık bakanlığı eksiği tamamlıyormuş
    Turkovac güzel oldu. En azından ne olduğu belirsiz sıvı söylemine alternatif oluştu. Günlük antikor rakamını nereden takip edebiliriz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    aradan biraz zaman geçsin baktılar dem işe yaramıyor ..reis ben vatandaşımı dolara endeksli mevduata ezdirmem der masayı devirir yine alkışı alır..
    Buarada açıklanan bddk verilerine göre de bu karar sonrası da dth tutarı büyümeye devam ediyor gibi. Muhtemelen dövizin şu halini tanzim satış olarak görenler var ve düştükçe döviz alıyorlar.
    Bunu tersine çevirecek konu enflasyonun artışını engelleyecek yapısal reformların yapılması ve enflasyonun düşüşe geçmesi olur. Yoksa dem vb finansal oyunlarla ne kadar fayda sağlanır emin değilim.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Turkovac güzel oldu. En azından ne olduğu belirsiz sıvı söylemine alternatif oluştu. Günlük antikor rakamını nereden takip edebiliriz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sağlık bakanlığı sabah 11 ve 15 de açıklar sanırım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    e507 iyidir...bizim deniz43 hocanın muadili

ben her ikisini de keyifle okuyorum...kesinlikle çok bilgili ve birikimli insanlar...

bazen acaba deniz43 ve e507 aynı kişi mi diye düşünüyorum...ama e507 biraz daha esprili...twitterdaki sabitlediği video manyak... bizim deniz43 hocadan hiç espri duymadım tam soğuk nevale

deniz43 hocam kızma vallahi seviliyorsun

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Pazartesi gecesi sert kur düşüşü sonrası; Salı günü döviz mevduatlar $1,3 milyar artmış. Hani halkın dönüşür mevduata koştuğu, kuru da imece usulüyle düşürdüğü! gün..

https://twitter.com/e507/status/1474301756200964141

Necip Türk milleti bu düşüşü fırsat bilerek harıl harıl altın ve dolar toplamaya başlamış....

7. yok kesin farklı canım... şüphesiz..
    deniz43 zaten ekonomist esas olarak... e507 çok muhtemelen bir özel banka hazinesinden...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8. londra faizcileri, wall street kurtları bir kasımpaşa delikanlısının önünde diz çöküp aman diliyorlar

ekonomi tarihi yeniden yazılıyor.. daha çok feryadedecekler. ver mehteri ver

Sayfa 426/1002 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •