Sayfa 426/1000 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    kkm bildiğin fakir vatandaşın hazinede ki parasını zengine aktarmaktır..döviz almak isteyen gider alır kar zarar kendine idi..şimdi döviz artınca hem enflasyondan darbe ye hem hazineden onu karşıla..resmen ihanet..ben dövizimi aldım hesapta duruyor neden kkmye koyup hazineyi boşaltayım..
    70% fiziki fx teminatta, 15,4-16,4 arasından 30% kkm.. ağustos vade

hazine boşalırsa panik hareketi gelir.
    panik varsa, karpuzları meydana çıkar..
    pazarda kapuza 100tl verdirirlerse, bende karpuzlarını şey ederim.
    5% puan için bu belaları açtılar.. etki tepki.
    Memento mori

2. AKP artık KKM'den vazgeçemez. Şu tarihten itibaren KKM vadesi gelenler yenilenmeyecektir desinler dolar 30 liraya vurur 15-20 gün içinde.

3. Olaya biraz geniş açıdan bakmak lazım,
    birincisi bu kkm çıkmadan bi gün önce yılanoğlu 18 tl yi zorluyordu, yılanoğlunu kimse durduramaz desem de bu kkm çıktığı gün yılanoğlu yere serildi. Ve 6 ay rakamla (6 ay) 16 seviyelerinde tutmayı başardılar.
    ikincisi,o dönemde kkm çıkmamış olsaydı şuan farklı şeyler konuşurduk, yılanoğlu 50 tl lerde falandı.
    üçüncüsü, yılanoğlu 50 tl lerde olsaydı mazuta ne kadar zam gelirdi hesaplamak lazım, yani dolar yükselmeye devam ettikçe zam zama da zam zam devam eder,
    kısacası fakir için bu kkm olayı daha iyi oldu diye düşünüyorum
    Hamdım Piştim Yandım

4. Sırada zaten süper bono var, bi altı ayda onla idare edilir ve seçimle noktayı koyarlar
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    AKP artık KKM'den vazgeçemez. Şu tarihten itibaren KKM vadesi gelenler yenilenmeyecektir desinler dolar 30 liraya vurur 15-20 gün içinde.
    evet seçim olmadan kkm bitmez. akp seçilirse veya seçilmezse bence ilk bitecek konu kkm olur. Tabi seçim 2023 Hazirandaysa Allah ülkemizin ve hepimizin yardımcısı olsun
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bugun türbülansta geç kaldı , hacimde zayıf hadi bademcukler hareketlenin geçin makinaların başına
    Aferin badem spor öyle 2560 bedavaya geçilmesin hareket olsun
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Olaya biraz geniş açıdan bakmak lazım,
    birincisi bu kkm çıkmadan bi gün önce yılanoğlu 18 tl yi zorluyordu, yılanoğlunu kimse durduramaz desem de bu kkm çıktığı gün yılanoğlu yere serildi. Ve 6 ay rakamla (6 ay) 16 seviyelerinde tutmayı başardılar.
    ikincisi,o dönemde kkm çıkmamış olsaydı şuan farklı şeyler konuşurduk, yılanoğlu 50 tl lerde falandı.
    üçüncüsü, yılanoğlu 50 tl lerde olsaydı mazuta ne kadar zam gelirdi hesaplamak lazım, yani dolar yükselmeye devam ettikçe zam zama da zam zam devam eder,
    senin dediğin doğru olması için döviz 8 liradan 16 ya çıktığında fiyatlar %100 artar dövizi tuttular fiyatlar %100 den fazla artmayacak derdik.. şimdi dövizi tuttukları halde zamları döviz 30-40 tl olmuş gibi yaptılar..ne anladık bu işten?
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Olaya biraz geniş açıdan bakmak lazım,
    1. Eylül de ve sonrasında faiz indirilmemeliydi
    2. İlave belki %5-6 faiz arttırımıyla döviz daha kontrol altında olabilirdi
    3. Öyle bir senaryo ile enflasyonda %30-35 yaşanabilirdi.

Bu durum fakire de hepimize de daha faydalı olurdu. Şimdi hepimiz için ve de fakir için Eylül'den bu yana %100 artmış enflasyon faydalı mı oldu?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 426/1000 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •