Sayfa 427/981 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1. http://www.patronlardunyasi.com/habe...Ussu-ne/222325

Bla bla bi ton laf salatası
    """Son olarak, Ankara’nın ABD yaptırımlarından kaçınmak için ‘barış konuşlanması’ adı verilen yeni bir formül geliştirdiği belirtilmişti.

Buna göre füzeler her an kullanılır hale gelecek şekilde kurulumu yapılacak. Ancak füze sistemleri sadece risk ve tehditlerin arttığı dönemlerde aktif hale getirilecek. Dahası, sistem NATO radarına bağlanmayacak.""""

Alacaz ama install etmeyeceğiz..

Tehditlerin arttığı dönemi nasıl tanımlayacağız..peahh..

tehdit geçince kapatacak mıyız..
    aç kapa artema mı bu..

2. Foreks Haber

Ankara'dan S-400 Formülü: Aktif hale gelecek şekilde kurulacak ancak barış zamanlarında, bakım, tatbikat gibi olaylar dışında açılmayacak

Geliri düşük çiftlerin düğünlerinde havai fişek yerine kullanılabilir maddesi de eklensin bari.
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

3. Ülkenin temel dinamikleri düzelmedikçe parası olan da olmayan da huzursuzdur. Dairemi 2 yıldır satamıyorum. Boş olursa kolay satılır diye kiraya da vermedim. Kira kaybı, aidat zararı vb. Emlakçı '' müşteri 350 teklif ediyor, siz 380 den aşağı olmaz dediniz ama yine de ileteyim '' diyor. Geçen hafta -tamam 350 keş paraya veriyorum, yarın tapuda buluşalım kaporanı al- dedim. 4 saat sonra kem, küm, felan filan yani yalan dolan..... Herkes olmuş manipülatör. Amaç almak değil, piyasanın dibini görmekmiş.

Malım var derdim var. Param var uykum yok. Adalet arayacak yer yok. En basit konular bile özellikle karmaşık hale getiriliyor. Vatandaş çaresiz kalıyor. çaresiz insandan korkacaksınız. şahsen ben korkuyorum.

4. Çizgi altında bir hafta kalsın; kafamı kırarım

5.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Foreks Haber

Ankara'dan S-400 Formülü: Aktif hale gelecek şekilde kurulacak ancak barış zamanlarında, bakım, tatbikat gibi olaylar dışında açılmayacak

Geliri düşük çiftlerin düğünlerinde havai fişek yerine kullanılabilir maddesi de eklensin bari.
    Acilmadigi zaman bomba atip imha ederlerse napacagiz?

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Çizgi altında bir hafta kalsın; kafamı kırarım

Suan cizgi kac tl de

7.  Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Suan cizgi kac tl de

Sol tarafta yazıyor.5.5406

8.  Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Acilmadigi zaman bomba atip imha ederlerse napacagiz?

Bunu yetkililer bilir.Bana göre kimse bizim bataryalarımızı vurmak gibi bir manyaklık yapmaz
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Sayfa 427/981 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •