Sayfa 427/1012 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    24 saat süre verilmiş. Bu kadar insan nereye gidecek. Vallahi el insaf artık.
    Kadın,çocuklar var...Yoksa ortalığı karıştıranlara 1 gram acımam...
    bu hamas hikayesi danışıklı iş gibi emre , yöneticileri geçen okuduğum kadarı ile doğru ise İran para yardımı yaptı silah yardımı yaptı diyor bir nevi tetikçilik yapıyorlar adres göstererek
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bu hamas hikayesi danışıklı iş gibi emre , yöneticileri geçen okuduğum kadarı ile doğru ise İran para yardımı yaptı silah yardımı yaptı diyor bir nevi tetikçilik yapıyorlar adres göstererek
    Bende öyle düşünüyorum....Yoksa bu saldırı sonucunda ne olacağını iyi biliyorlardı..
    Evet İran ı da sürekli öne atıyorlar...

Ama İran a bir müdahale olmasını zor görüyorum... Çünkü bölgede İran ın çok fazla savaşacak yan unsuru/örgütü de var...İsrail i çok yıpratırlar...

3. bugün 8,000 e dokunurmu pist100
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. İnsanlar kaçmaya çalışıyor.

https://twitter.com/UKR_Report/statu...LHz7vdvKQ&s=19

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yüzde 100 danışıklı dövüş. Dünyanın en gelişmiş istihbarat örgütlerinden biri olan mossadin bilgisi olmadan 5000 füze roket atacaksın imkanı yok. Olan her zaman garibana oluyor. Mısır'a doğru sürmek istiyorlar masum insanları. Kapiatalist düzen var olduğu müddetçe Yahudiler hep en güçlü olacaktır. Para bunlarda bilim bunlarda teknoloji bunlarda güç bunlarda. Blinken bizi ve İran'ı hiç yerine koyup bölgedeki diğer aktörler ile görüşüyor. Bana İsrail Akdeniz'in doğu sahil boyutunu komple almak istiyormuş gibi geliyor.

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bugün 8,000 e dokunurmu pist100
    çok zor akçay abey. long için destek atacam

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bende öyle düşünüyorum....Yoksa bu saldırı sonucunda ne olacağını iyi biliyorlardı..
    Evet İran ı da sürekli öne atıyorlar...

Ama İran a bir müdahale olmasını zor görüyorum... Çünkü bölgede İran ın çok fazla savaşacak yan unsuru/örgütü de var...İsrail i çok yıpratırlar...
    https://twitter.com/ConflictTR/statu...24515711590572

doğruysa böyle bir haber var
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Herşeyi anladım da bu Pgsus neden artı

Adamlar ASELSAN ı bile almamış bugün

Sayfa 427/1012 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız