Sayfa 427/872 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Tam bir ********lik örneği sergiliyorlar.

2.  Alıntı Originally Posted by ULUBEY Yazıyı Oku
    Tam bir ********lik örneği sergiliyorlar.
    Şerefsizlik demişim az bile söylemişim yasaklanacağımı bilmesem yazacağım şeyi biliyorumda.sabırrr.

3. Banvit yatırımcı ilişkilerinin verdiği bilgi: Vergi dairesi bildirimi bugün, SPK bildirimi 22 Şubat'ta açıklanacakmış. 2016 bildirimlerinde vergi dairesi bildirimi SPK'dan %25 (49-62 milyon) düşük gelmişti. Dikkatli olmakta fayda var... ytd.

4. Sıkıntı yok dostlar
    Bunlar son çırpınışları
    Teyzem bir duzeltsin bakalım.YTD

5. Merrill alıyorsa dikkat etmek lazım, satarken de dan dun satıyor.

Bu tip algoritmik emirler yüzünden devre kesicilerin sayısı artıyor gün geçtikçe.

6. insanı satmadığına pişman ediyorlar..ama bu güne kadar sabır çeke çeke bekledik benim için artık geri dönüşü yok...bu gün gelecek bilançoyu ve mümkün ise de ayın 22 sinde gelecek konsolide spk bilançosunu görmek isterim...arkadaşın da dediği gibi 2016 yılında vergi dairesi az gelmiş spk nın ise çok gelmişti...bir dostum özelden hollandadaki iştirakten dolayı vergi dairesinin az geldiğini ,hollandadaki iştirakten de kar geldiğinde konsolideye dahil edildiğini söyledi...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    insanı satmadığına pişman ediyorlar..ama bu güne kadar sabır çeke çeke bekledik benim için artık geri dönüşü yok...bu gün gelecek bilançoyu ve mümkün ise de ayın 22 sinde gelecek konsolide spk bilançosunu görmek isterim...arkadaşın da dediği gibi 2016 yılında vergi dairesi az gelmiş spk nın ise çok gelmişti...bir dostum özelden hollandadaki iştirakten dolayı vergi dairesinin az geldiğini ,hollandadaki iştirakten de kar geldiğinde konsolideye dahil edildiğini söyledi...
    zaten

yurt disi istirakler konselide olmayan bilancolarda yer almaz ...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    insanı satmadığına pişman ediyorlar..ama bu güne kadar sabır çeke çeke bekledik benim için artık geri dönüşü yok...bu gün gelecek bilançoyu ve mümkün ise de ayın 22 sinde gelecek konsolide spk bilançosunu görmek isterim...arkadaşın da dediği gibi 2016 yılında vergi dairesi az gelmiş spk nın ise çok gelmişti...bir dostum özelden hollandadaki iştirakten dolayı vergi dairesinin az geldiğini ,hollandadaki iştirakten de kar geldiğinde konsolideye dahil edildiğini söyledi...
    Üstat seni bilmem fulledinmi?
    Ben risk alıp fulledim.YTD

Sayfa 427/872 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •