genel kurul hakkında bilgi paylaşılacak bir arkadaş yokmu..alinan tedbirler ne imiş çok merak ediyorum
genel kurul hakkında bilgi paylaşılacak bir arkadaş yokmu..alinan tedbirler ne imiş çok merak ediyorum
Ben sizin ak yüreğinize tüküreyim. İyiki kara değilsiniz. Halimiz nice olurdu o vakit.
Şirketi arasak detay verirler mı? Madem genel kurula katılamadık buradan bilgi paylaşımı olmadı.
Ben pazartesiden itibaren arayacağım sizlerde arayın arkadaşlar
Arayalım bakalım ne diyecekler
detay yokki yukarda yazdıklarım var.baska bisey yok ama arayın içiniz rahatlasın.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
niye herkes gergin.sanki altı aylık bilançoda on milyon zarar gelmiş gibisiniz.ne oldu kötü bişeymi oldu?gerçekten soruyom,varsa kötü bişey banada söyleyin.
Detay bu ise şirketin geleceği ve hisse fiyatına yansıması???
Alacak meselesi???
Bilanço ve ciroda artış nasıl olacak???
Işın özü durumu olan maliyeti yüksek olan el mahkum bekleyecek...
Allah cümlemizin yardımcısı olsun 5. Bayram gelecek aldığımdam beri inşallah 6. Bayramı görmeden vedalaşmak kısmet olur
abicim alacak konusu muratın dediği gibi.ertemin parnak bastığı iskonto meseleside normale dönerse,istikrarlı kâra geçilir.aylıklarda dip tamamlanmış.2-3 haftalık bir yatay kanal lazım.38 43 arasımı yapar 43-51 arasımı yapar bilmem.asıl şimdi yatırım yapılcak hale geldi.ama biz almak için bayağı bir acele etmişiz.18 ay kadar [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Yer İmleri