Satma hakkı süresini ilk genel kurula kadar uzatmışlar ky bıktırıp elindekilerini yok pahasına almaya devam ediyor
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
Satma hakkı süresini ilk genel kurula kadar uzatmışlar ky bıktırıp elindekilerini yok pahasına almaya devam ediyor
https://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirk...masiDosya/3719
Satma hakkı bitimi çıkarma kullanacam diye acıklama yapmış
Kafalarına göre iş yapıyolar yapın bakalım
Daha önceden yazmıştım benim için sürpriz olmadı ky yatırımcıyı dökmek için bir kılıf bulmuşlar kanun maddesinde her ne kadar 3 gün içerisinde çıkarma fiyatı için SPK'ya başvuru yapması ibaresi var isede satma hakkı süresini uzatma haklarının olduğunu bugün yaşıyarak öğrenmiş bulunmaktayız ne yaparlarsa yapsınlar beni zorlan çıkarmadıktan sonra bu vampirlere verecek tek bir lotum yok
Bilanco bakalım ne elhcek
Satma hakkı kullanım süresi: İzocam’ın Mart ayı içerisinde gerçekleştirilecek ve tarihi kamuya daha sonra duyurulacak olan genel kurulundan bir
gün önce saat 16.30’dan sonra İzocam Holding A.Ş. hesabına gelen IZOCM payları gönderen pay sahibine iade edilecek ve talepte bulunan pay
sahibi satma hakkı sürecine katılma hakkını kaybedecektir. Talepte bulunulan payların virmanlanmaması veya kısmen virmanlanması halinde
talepte bulunan pay sahibi pay alım sürecine katılma hakkını kaybetmiş sayılacak, kısmen virmanlanan pay adedi ilgili aracı kuruma iade edilecektir.
Teb formunda bu yeni mi eskiden beri mi vardı
Bu yeni eskisinde ben öyle bisi okumadim
Kaldiki yasa kanun bana işlemez gibiler.
Yer İmleri