Sayfa 428/1001 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: Viop - XXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    garantiyi 6.6 dan aldığımda garantiye 0.25 cent biçenler ŞİMDİ endekse dönüyorsa korkun.

vallahi şaka gibi..

forumun vob-borsa standartı bu mu?

2.  Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Tüm dolar şortları bozdurdum. Endekse dönüyorum (çıtırlık değil).

Maaşınızı dolarla mı alıyorsunuz? Dolar borcunuz mu var?

oooo radikal bir karar...

3.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    dur etme ben ettım ebemın horekesı ile basbasa beraber yuruduk bız bu yollarda derken 1674 gordu hatırlaayım
    Altın vuruş o tepe işareti olabilü 1674
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    garantiyi 6.6 dan aldığımda garantiye 0.25 cent biçenler ŞİMDİ endekse dönüyorsa korkun.

vallahi şaka gibi..

hulk da gidiyor daha ne olsun

Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    1996 senesinden beri borsada kağıt alan satan biri olarak çok net bir şekilde şunu diyorum ;
    bu badem grubu denen çete borsayı evire çevire her türlü çakallığı yapa yapa tam da katarlıların istediği gibi çok aşırı değerli bir borsa haline getirdi.
    bir yandan da forex te işlemler yapıyorum. evet kısmen kumarhane ama günlük 2 trilyon dolar ın döndüğü platformda çakallık yapmak zor.
    bizim bist i bir badem çetesi almış eline. reis in istediği şekilde muntazaman evirip çeviriyorlar.
    dün de gördük ki tam bir kumarhane.

bizim borsada 90 lı yıllarda da çakallar vardı 2000 lerin başında da..
    ama kesinlikle şuanki badem çetesi olağanüstü güçlü.
    öyle böyle değil yani...
    Londrada 4 sene yaşadım. Haliyle merak da olduğu için piyasayı merkezinden takip etme şansım oldu.

MB başkanı toplayacak 10 tane banka müdürünü kapalı kapılar ardında... Adamın g*tünden kan alırlar.

KY'nin parası belki yüzde 10-15 sistemde. PY birbirini üzmüyor. Sinekten yağ çıkarmaca. Sırayla mevduat patlatıyorlar.
    Bu ülkede garibanın lehine ne zaman iş yapılmış? Hakkı korunmuş?
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    GUBRF yine tavan.

100 kaplan gücünde.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

vallahi şaka gibi..

Sn. Abka,

Garan 7 lira olur mu olmaz mı bilmiyorum. 30 centen fazla para vermem dedim. Hala da öyle düşünüyorum. 1.2 centten Garan alacak değilim merak etme. Vadeli endekse dönüyorum. Güzel bir fırsat duruyor.

2013den beri tane hisse almadım. Almam da. Alsaydım sizin gibi 8 ay beklerdim ellerim dua pozisyonunda. Hoş 13-15 liradan alanlar hala bekliyor...

Vadelide bulunma amacım döviz mevduatımı hedge etme ve pandemide(işsizlikte) endekste vakit geçirmek.

Ahlaksız hırsız din tüccarlarından kurtulursa ülke -muhtemelen bankalar da batmış olur- o zaman bakarız hisse kağıtlarına. ;)

Bol kazançlar.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Garan palası tekniğin mükemmel. 10.30 ile dans ediyor. Kırdırırsa hacimli ve sert bir yukarı bar çok can yakar

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle katılıyorum, çok hakkaniyetli ve tekniğe harfiyen riayet eden bir PY' si var...

Aynı zamanda da ince ruhlu, o yüzden direnci böylesi alelade bir günde kırmaz...

Daha özel bir güne saklar diye düşünüyorum...

Sayfa 428/1001 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •