Sayfa 428/475 İlkİlk ... 328378418426427428429430438 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. helga ve jony ne düşünüyor dogrusu merak ediyorum 3 aydır içinden geçtiler bir şeylerin yatırım tavsiyesi değildir .... herkes kafasına göre takılsın ....

2.  Alıntı Originally Posted by Noname34 Yazıyı Oku
    helga ve jony ne düşünüyor dogrusu merak ediyorum 3 aydır içinden geçtiler bir şeylerin yatırım tavsiyesi değildir .... herkes kafasına göre takılsın ....
    Kamçılı adamın filmlerini izledin mı noname hc? Ytd

3. Sen buralara nasıl düştün Helga ile ne zaman bulustun. 3 ay mı oldu? Halbusi kaç 3 ay geçmiştir helvasını okuyali.. ytd

4. En az iki yılı vardır kaç 3 ay.. 😊 ytd
    Kamçılı adam sahneye girerse diye bekliyohh.. ytd

5. helga çıkma teklifimi kabul etmedi ... eger etseydi oralı olurduk )))) alanya günlerinden çok çok eski yatırım tavsiyesi degildir ....

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    En az iki yılı vardır kaç 3 ay.. �� ytd
    Kamçılı adam sahneye girerse diye bekliyohh.. ytd
    kamçılı adam dolarına net faiz yüzde 30 alıyor sahilde fiskisini yudumluyor .... sanki tatilde bu adamlar parayı nerden alıyorlar diyordum hııımmmm akıl farklı bir şey tabi ....yatırım tavsiyesi degildir .....

7.  Alıntı Originally Posted by Noname34 Yazıyı Oku
    helga çıkma teklifimi kabul etmedi ... eger etseydi oralı olurduk )))) alanya günlerinden çok çok eski yatırım tavsiyesi degildir ....
    Pekte birşey ksybetmemissin be hojam güneye inince Helganin ülkesinde gelenler, kuzeye çıkınca Birleşik Arap emirliklerine geldim sanırsın. İç kısımlar ise parçalı bulutlu bildiğin ortadogu ve çöl sicaklarlari bazı yerler karla kaplı. Ülkenin iklimi bile değişti.. ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Noname34 Yazıyı Oku
    kamçılı adam dolarına net faiz yüzde 30 alıyor sahilde fiskisini yudumluyor .... sanki tatilde bu adamlar parayı nerden alıyorlar diyordum hııımmmm akıl farklı bir şey tabi ....yatırım tavsiyesi degildir .....
    Bu adamlar manyak olmalı acaba niye yatırım yapıp borca giriyor, hiç mi akıl yok bunlarda. Koskoca bankası neyim var, finans yönetimi var Koy faize senin mantiginla 😊 öldürdün yine beni gulmekten.
    Acaba kenarda duran paraları koymuşlarmidir. Senin penim parlama vermeyecek faizi almaları lazım ya. Ben koysam az paraya az gelir, onlar koysa aynı mı gelir acaba.. demek ki şartlar böyle.. ytd

Sayfa 428/475 İlkİlk ... 328378418426427428429430438 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •