Sayfa 428/570 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon
Arama sonucu : 4558 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: Viop LXVII

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tek abi 2018 yılında portföyümün total miktarı 100bindi
    Şindi baktım 5 milyonum var, hedefim ev almak ama ben paraları katladıkça evin fiyatıda katlanıyor.
    Acaba katlamasak mı bilemedim
    Paran varken alacaksın aldıktan sonra da zaten çıkmaya devam edecek bırak evi hisseyi çöp bile aynı değerinde durmuyor gördünmü yapıştıracan yoksa aynı yerde debelenirsin sistem ikinciyi almana izin vermiyor şansın yaver giderse ancak bir tane gitmezse borçlanarak yoksa beklersen işin yaş
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    Şıtandart bir türk vatandaşının, ebediyyen anlayamayacağı cümleler ile 15 sayfa felsefe yaparak, forumdaki herkeşi alt eden EMLAK...
    ev halkına övünürken 😁

Senin videonda pc başına geçtiğimde
    artık teknoooloociya var.

tanrıların öyle elci + kitap yollayarak işi olmaz.. herkesin elinde telefon var.

birer sms atsa.. olmadı gadgpt.com gibin bişey kursa... atayiz japonlar bile imana gelse... hayat bayram olsa.

3. Biraz gülelim
    Piyasa renk vermez, hunililer ne yaparsa biz onları takip ederük.
    Tek abi kızıyor lafın belini büküp durma, Alıyon mu satıyon mu bi renk ver heriff

Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugünlerde herkes gramaltından bahsetmesi normal.
    Bardağın ne tarafından baktığına bağlı bu işler
    Mesela
    2018 de 200 bin tl lik asels almış birisi şuan 8 milyon 500 bin tl lik kazanç elde etti
    Birde TTRAK

Artı harmanlanmış hisseler var OLMIP ,KARTONSAN,BRYAT,ADANA C,BFREN,EGEEN,ISFIN,DOAS artı bazılarından temettü alımı.

Son sene Egeen in geri çekilmesini diğer hisselereden kazanarak koruma ile geçti.5.6 hisse iyi gitti lakin ancak korudu portföyü egeen de birde satmayıp bekleseymişim 18 binde ayvayı yemiştim.uzunda bile sat al yapmalı yatırımcı.YTD.

Sepette altın,gümüş ve faiz de vardı.

Yabancı borsalarla alakalı fon almış ve tramp gelmeden satmıştım gitmez diye gitti yine Teknolojileri yabancının.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5. Bu talanci hırsızların camilerle derdi ne
    Güzelim kaç yıllık olağanüstü mimarisi olan camileri bile talan etmiş hirsizlar

6. https://x.com/FiiTarih/status/197109...xe-vyP5gQ&s=19

Düşman yapmaz bunu
    Tarihe saygı duyar
    3 5 kuruş restorasyon rantı vurcam diye bu yapılır mı a.k. partisi

7.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Bu talanci hırsızların camilerle derdi ne
    Güzelim kaç yıllık olağanüstü mimarisi olan camileri bile talan etmiş hirsizlar
    yapılacak köprü , hastane otoyol maliyetleri yüksek olunca azar azar .... bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    https://x.com/FiiTarih/status/197109...xe-vyP5gQ&s=19

Düşman yapmaz bunu
    Tarihe saygı duyar
    3 5 kuruş restorasyon rantı vurcam diye bu yapılır mı a.k. partisi
    iyi ki yunan galip gelmedi
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 428/570 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •