Sayfa 43/50 İlkİlk ... 334142434445 ... SonSon
Arama sonucu : 393 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Sistemlerle Kazanç Mümkün mü ?

1. idealde hepisi var ))
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

2. Aselsanda hft ler crash kaza yaşadı
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..

3. GÖNDERİN RESİMLERİ CARPIKLAR :D

4. dün kapanışı bu şekilde yapmış benim blendır...

Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...

5. Ne vıop dün kıçı zor kurtardık son dakikalarda vermese 1500 zarar vardı 200 artıyla kapattık

6.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    GÖNDERİN RESİMLERİ CARPIKLAR :D
    Sistemi devreye aldın mı ?

Alıntı Originally Posted by açkapa Yazıyı Oku
    Ne vıop dün kıçı zor kurtardık son dakikalarda vermese 1500 zarar vardı 200 artıyla kapattık
    Akşama doğru vermese bende iyi çarpılmıştım.

Alıntı Originally Posted by neo06 Yazıyı Oku
    kesinlikle haklısınız EWP, al - sat ile algoritma yazıp robota bağlayınca ne kadar iyi olursa olsun piyasalar trend de değil ise mutlaka istemediğimiz işlemleri yapıyor ya zarar yazdırır ya da çok fake emir yollayıp durur.. Al, sat, yanında flat gibi de bir kavram olması lazım ve bizim buna da kod yazıp hangi durumda emir yolla yada yollama vb şartları belirlememiz gerekli..Matriks ile bunu görüşsek düzeltirler mi acaba ? İlerde işlem saatleri değişecekse bu durum daha önem arzedebilir.
    SN. NEO6, ben şöyle bir çözüm buldum. oluşturduğum sistemi ikiye böldüm. iki ayrı sistem yaptım yani. al ve sat koşulundan oluşan sistem sadece long entry ve long exit üretiyor. diğeri ise sadece short entry ve short exit matriks diliyle asat akap üretiyor.
    long only sisteminin resmi aşağıdadır.

özetlersem:
    yeşil bar long,beyaz bar flat,yeşil ok long ve kırmızı ok stop şeklinde. gri renkli indicatör fiyatı aşarsa long entry tamamdır. fiyat indicatörün altına gelirse indicatör sat verir ama sistem sata geçmez çünkü mavi olan long stopa vurmadan kırmızı ok çıkmaz.
    matrikste maviniin işlem yapacağı fiyatı "one-touch stop" olarak sisteme formülle tanımlayamadığım için manuel şartlı emir devreye girecek mecburen.

8.  Alıntı Originally Posted by NUTCRACKER Yazıyı Oku
    Sistemi devreye aldın mı ?

Akşama doğru vermese bende iyi çarpılmıştım.
    bugun devreye aldım.

dün alsam sıkıntı büyüktü.

Sayfa 43/50 İlkİlk ... 334142434445 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •