idealde hepisi var))
idealde hepisi var))
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Aselsanda hft ler crash kaza yaşadı
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
GÖNDERİN RESİMLERİ CARPIKLAR :D
![]()
dün kapanışı bu şekilde yapmış benim blendır...
![]()
Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...
Ne vıop dün kıçı zor kurtardık son dakikalarda vermese 1500 zarar vardı 200 artıyla kapattık
SN. NEO6, ben şöyle bir çözüm buldum. oluşturduğum sistemi ikiye böldüm. iki ayrı sistem yaptım yani. al ve sat koşulundan oluşan sistem sadece long entry ve long exit üretiyor. diğeri ise sadece short entry ve short exit matriks diliyle asat akap üretiyor.
long only sisteminin resmi aşağıdadır.
özetlersem:
yeşil bar long,beyaz bar flat,yeşil ok long ve kırmızı ok stop şeklinde. gri renkli indicatör fiyatı aşarsa long entry tamamdır. fiyat indicatörün altına gelirse indicatör sat verir ama sistem sata geçmez çünkü mavi olan long stopa vurmadan kırmızı ok çıkmaz.
matrikste maviniin işlem yapacağı fiyatı "one-touch stop" olarak sisteme formülle tanımlayamadığım için manuel şartlı emir devreye girecek mecburen.
Yer İmleri