Sayfa 43/88 İlkİlk ... 33414243444553 ... SonSon
Arama sonucu : 704 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Serbest Yatırım Fonları I

evet dostum bunu ziraat disinda USD ile alma imkani varmi

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Zsf degilmi bahsedilen ?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sembolik olarak bile alamiyor muyuz bunu acaba...
    5-10 tane talep gecelim bence

Alıntı Originally Posted by oktay2 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar RTH alabilen varmı

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Merhaba,
    Re-pie portföyü aradım, telefonumu bıraktım, şu an yeni pay satımı yok çıkan olursa bilgi vereceklerini söylediler, umarım ararlar. Sizler konuşursanız aldığınız bilgileri yazarsanız sevinirim

Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Sayın Dali bende aradım aynısı söylediler gelişme olursa yazarız
     Alıntı Originally Posted by Dali45 Yazıyı Oku
    Merhaba,
    Re-pie portföyü aradım, telefonumu bıraktım, şu an yeni pay satımı yok çıkan olursa bilgi vereceklerini söylediler, umarım ararlar. Sizler konuşursanız aldığınız bilgileri yazarsanız sevinirim

Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Birinci serbest döviz fonları ile ilgili anlamadığım birşey var. Ters repo da işlem goren sabit getirili serbest döviz fonu örneğin. USD ve TL ile aynı fonu alabiliyoruz. USD ile alınan da sorun yok, USD olarak her gün 0,007 gibi yükseliyor, para piyasası fonu gibi, vadeli döviz gibi. Ancak TL ile alınan daha çok yükseliyor, 0.04 gibi. USD ile alınan aylık 0.22, TL olan 0.88 getiride. İkisi de ayni fon, TL ile getirisi çok daha yüksek, kur yükseldikce TL ile olanın getirisi daha çok artıyor. Hem dövize karşı korunmuş hem de daha yüksek oranda getirisi olmuyor mu? Neden USD ile alalım bu fonu mesela. Portföy yöneticisi ile konuştum, bu fon USD ile alım yapmayı düşünenler için uygundur diyor. USD try düşerse TL ile alan ekşi yazar diyor. Ancak USD try yükseldiği durum önemli benim için. Örneğin 0.88 lik yükseliş 0.22 ye göre kur farkının çok üzerinde. 50.000 USD * 0.22=110 USD aylık ancak 940.000*0.88=8272 TL aylık getiri ve USD arttığında döviz fonu sahibi olarak kur artışına korunmuş oluyoruz. Tek risk TL nin değer kazanması. Şimdi birinin çıkıp lakin öyle değildir demesini bekliyorum.

GB nin GPL si ni anlatmissiniz
    0.30 mk kadar getirisi vardir USD tarafinda

Alıntı Originally Posted by TINGIL Yazıyı Oku
    Birinci serbest döviz fonları ile ilgili anlamadığım birşey var. Ters repo da işlem goren sabit getirili serbest döviz fonu örneğin. USD ve TL ile aynı fonu alabiliyoruz. USD ile alınan da sorun yok, USD olarak her gün 0,007 gibi yükseliyor, para piyasası fonu gibi, vadeli döviz gibi. Ancak TL ile alınan daha çok yükseliyor, 0.04 gibi. USD ile alınan aylık 0.22, TL olan 0.88 getiride. İkisi de ayni fon, TL ile getirisi çok daha yüksek, kur yükseldikce TL ile olanın getirisi daha çok artıyor. Hem dövize karşı korunmuş hem de daha yüksek oranda getirisi olmuyor mu? Neden USD ile alalım bu fonu mesela. Portföy yöneticisi ile konuştum, bu fon USD ile alım yapmayı düşünenler için uygundur diyor. USD try düşerse TL ile alan ekşi yazar diyor. Ancak USD try yükseldiği durum önemli benim için. Örneğin 0.88 lik yükseliş 0.22 ye göre kur farkının çok üzerinde. 50.000 USD * 0.22=110 USD aylık ancak 940.000*0.88=8272 TL aylık getiri ve USD arttığında döviz fonu sahibi olarak kur artışına korunmuş oluyoruz. Tek risk TL nin değer kazanması. Şimdi birinin çıkıp lakin öyle değildir demesini bekliyorum.

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    evet dostum bunu ziraat disinda USD ile alma imkani varmi
    2 bankaya baktım maalesef.usd getirisini iyimi fonun

8.  Alıntı Originally Posted by TINGIL Yazıyı Oku
    Birinci serbest döviz fonları ile ilgili anlamadığım birşey var. Ters repo da işlem goren sabit getirili serbest döviz fonu örneğin. USD ve TL ile aynı fonu alabiliyoruz. USD ile alınan da sorun yok, USD olarak her gün 0,007 gibi yükseliyor, para piyasası fonu gibi, vadeli döviz gibi. Ancak TL ile alınan daha çok yükseliyor, 0.04 gibi. USD ile alınan aylık 0.22, TL olan 0.88 getiride. İkisi de ayni fon, TL ile getirisi çok daha yüksek, kur yükseldikce TL ile olanın getirisi daha çok artıyor. Hem dövize karşı korunmuş hem de daha yüksek oranda getirisi olmuyor mu? Neden USD ile alalım bu fonu mesela. Portföy yöneticisi ile konuştum, bu fon USD ile alım yapmayı düşünenler için uygundur diyor. USD try düşerse TL ile alan ekşi yazar diyor. Ancak USD try yükseldiği durum önemli benim için. Örneğin 0.88 lik yükseliş 0.22 ye göre kur farkının çok üzerinde. 50.000 USD * 0.22=110 USD aylık ancak 940.000*0.88=8272 TL aylık getiri ve USD arttığında döviz fonu sahibi olarak kur artışına korunmuş oluyoruz. Tek risk TL nin değer kazanması. Şimdi birinin çıkıp lakin öyle değildir demesini bekliyorum.
    Cok bilmiyorum ama sadece tahminim.Dolarla veya tl ile islem goren fona CDS seviyelerimiz daha cok veya daha az etki ediyor belki.O yuzden hesaplamalar arasinda cok fark olabiliyor belki.

Sayfa 43/88 İlkİlk ... 33414243444553 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •