Sayfa 43/1002 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Salı günübdolar 18 diyen adamlar var güldürmeyin beni mümkün değil
    Ne anlamda ?

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bunu senmi başkan

3. Bana bu saatte bu açılış yemleme gibi geldi normalde dolares yarına alım fırsatı vermemeli yarın ki coşkuyu merak ediyorum hem borsa tarafında hemde doviz tarafında keşke direk 2023 haziran ayına gelsek tum ulke 7 den 70 e ekonomi konuşuyor hafta sonunu bile zehir ediyorlar insanlara bir de pazar akşamı çıkıp halen daha nas demek yazık gerçekten ulke cinnet geçirecek
     Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    Şey kopmaya başladı şimdiden yine� çıra gibi yanıyor ekonomi yazıklar olsun.
    PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Ekonomıisler ve gazeteciler soruyor neden yap işlet devret modelinde dolarla borçlanıldı da türk lirası önemsenmedi şimdi daha da borcumuz arttı yazık değilmi diye??Yanlış biliyorsak düzeltsinler diyor..bizim vergiler çar çur oluyor birde teşekkür edeceğiz öylemi hükümete diye..daha düşük fiyatlara yapılacaklar için aşırı masraflar çıktı deniyor..Bu doğruysa zaten vurgundur bunun adı...Kaldıki faizler düşmeye yenı yılda da devam edilirse dolarda üst limit söylemek zor olur..asgari ücretin altından hiç kalkamazlar o zaman...Gazeteci diyorki 1 yıldır faiz düşürdün de ne değişti gelirimiz mi arttı diyor..madem doğru modelse faiz indirmek neden biz fakirleşiyoruz hala diyor...Madem halkını düşünürsün maaş zamlarınıda dolar bazında yapki alım gücümüzü koruyalım ...Verdiğiniz zammı vatandaş alamadan daha eksiye girdi bile dolar karşısında..Çok haklı..ihracaat artarken fakirleşen halkında artıyorsa birileri çokkk zengin oluyor gerisi boş..Allah yardımcımız olsun..

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    doları biliyoruz zaten..full malda olmanın riskini de gördük cuma günü..öyle dolar çıkar-borsa çıkar bir yere kadar..ülke alev almış yanıyor, borsa bir yerden sonra nefes darlığı yaşadı işte.

bir de arjantinciler var..venezuella diyenler bile var..oralara daha var...biz daha düne kadar sistemin gayet itibarlı bir oyuncusuyduk...şu an müthiş yalpalamalar yaşıyoruz..kolay değil bu geçiş...hala bir ümit var, belki faiz indirimleri artık durur diye..ama kafayı üşütmüş de olabilir ülkeyi yönetenler...ne bileyim, her şeye hazırlıklı olmak lazım yani.
    sonuçta dolar veya borsa çıkmıyor; TL düşüyor... o yüzden TL'den kaçmak gerekiyor dedim zaten aylardır...

TL'den nereye kaçılması gerektiği ayrı konu; dolar-altın-eurobond-hisse vs gibi portfoy yapmak her zaman mantıklıdır ve cuma benzeri olaylar fırsat yaratır... bu piyasada, bilhassa viopta 10 yıldır işlem yapanlar da zaten bunları defalarca yaşadı; yine de yaşarız ilerde... gerekli dersleri herkes çıkarmıştır, çıkarıyordur..

şahsen yıllardır benim portfoyüm oldukça geniş; kasada fiziki dolarım da var fiziki altınım da... vadelide dolar pozisyonum da ... hanımın altın fonları da... pay vadelilerde long pozisyonlarım da.. short pozisyonlarım da... TL hariç her şey var; her yöne doğru pozisyon değişimi yapabilirim... çıldırdılarsa ona da elimden geldiğince hazırım; bireysel olarak olabildiğim kadar... fazlası da elimden gelmez zaten...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6. Abi neden mumkun degil ? Saliya kalmaz pazartesi 18 olurmu diyorsun ?
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Napıyoruz, yarın hisselere hücum diyor muyuz? Hani tl olmasın da hisse vs ne bulursak alıyorduk ya. Gerçi zaten bu mantıkla full malda olan birinin yarın hisse alacak tl si de olmaz herhalde.
    En şanslınız beni 1550 endeks vara tında bekliyom 5 taban olursa anca kurtarırım. Baturacak gaymede yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ? çok hacimsiz ve normal bir açılış yaptı. 16.60 şu anda.

yerleşikler için sabahı beklemek gerek.

zaten cuma müdahale gelmese idi. 17.50 bandında olacaktık.

yarın sert hareketler olacak muhtemelen.
     Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    Şey kopmaya başladı şimdiden yine� çıra gibi yanıyor ekonomi yazıklar olsun.

Sayfa 43/1002 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •