Reisim hünkârım ben wc banyo yapacağım borsa viob bahriyeli abi ile sana emanet başlarına bişi gelmesin elde hisse yok. Tostumu yedim bekliyorum reisim hünkârım
Reisim hünkârım ben wc banyo yapacağım borsa viob bahriyeli abi ile sana emanet başlarına bişi gelmesin elde hisse yok. Tostumu yedim bekliyorum reisim hünkârım
Tamam sen ve Ayasofya hisse seçiminde mikemmelsiniz, bunu anladık
Ben genel olarak hisse seçimini yapamayanlara hitap ediyorum.
Bakın bu yazıyı 15 gün önce bist100 rakkamı 8999 larda iken yazdım, şuan 9640 larda
Haa hissede çok iyisiniz madem, alırken real time online olarak buraya hisse ismini ve fiyatını yazarsınız bende not ederim. Kazanırsanız tebrik ederim
Hisse alman batarsınız dayucuğum
Adios
Hamdım Piştim Yandım
Müzük arası verelim
https://youtu.be/Jttb-2X9zgo?si=1BwtNzBhgI34M_Ix
Hamdım Piştim Yandım
Zamanın birinde bir papaz varmış tek gözü kör. Bu papaz genç bir hatun ile evlenmiş. Papaz ve genç hatunu köyden şehre doğru giderken bir çoban görmüşler Kaya'nın arkasında. Papaz çobana kolay gelsin ne yaparsın diye sormuş. Çoban koyunun beli incinmiş onu çekerim demiş. Papazın hatun manzarayı çakmış. Papaza bey benim de belim ağrıyor çoban efendiye rica et benim de belimi çeksin demiş. Papaz rica etmiş biraz da para vermiş hatunun belini çektirmek için. Kaya'nın arkasında hatunu hallerderken hatun ohhhh gözüm gönlüm açıldı demiş. Papaz efendi ulen bu benim kör gözü de açar mı demiş. Kendisi için de çoban efendiye rica edip biraz para vermiş. Çoban Kaya'nın arkasında buna bir dokanmış papaz efendi çığlık çığlığa çıkar ulen çıkar öbür gözümü de kör edecen demiş.
Bugün kendim dahil dört kişinin hisselerini al sat yaptık. Dün kapanışta alınan tat bizim fade Yataş kar ile verildi. Üç kez Ülker 5-10 kademeye kar ile alınıp satıldı. Komisyonu on binde iki.
Aldım verdim ben seni yendim
Hee o yüzden donsuz yatıyon
Alırken yaz real time online olarak tüm okuyucular şahit olsun
Sattımdı dün aldımdı bugün gidip geldim sokup çıkardım bunlar kişiye özel
Yani yaptığın kar dan okuyanlar faydalanamadığı için kar yaptığını burda yazmaya gerek yok![]()
Hamdım Piştim Yandım
Olm sen beni sidik yarışı yapanlarla karıştırdın ,,
Kimseye bişey ıspat gibi derdim yok kendi adıma ,,
Adam tutmuş Yapay zekanın Nirvanaya ulaştığı ortamda alım satım tablosu paylaşıyor
18 yıl bitti 19 a girmek üzereyim ,hisse adı paylaşırsın dallamanın biri çıkar pazarlamacı yaftası yapıştırır canını sıkar moralini bozar ,bi diğeri suç der beriki bok der ötekisi püsür der .. bitmez yani anlayacağın
İçini rahatlatacaksa Hisse seçiminde her zaman iyi değilimdir diyende doğru değildir hep 12 den vurmak mecranın ruhuna aykırı
İlgilenme böyle şeylerle Bozkurt ,,para katlamaya bak devam
Eyleniyoruz şurda keyfimizi bozma
Ha çok istiyorsan arada sana özelden atarım tiyo babında
Reisim benkm alıp satma sürem bir dk. Günlük 20 bin bin al sat yaparak 2 milyon hacim yaparım buradan ekstre paylaşamiyorum hissenete iki üç yerden girip okuduğum için. Ama Alper pis yedili Ayhan başkan desidero abi Alper çıtak şahittir. Anında atarım rekorum 4,750 milyon günlük bin gaymeye tavım
Yer İmleri