Sayfa 43/227 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
Arama sonucu : 1809 madde; 337 - 344 arası.

Konu: CELHA - Çelik Halat

1.  Alıntı Originally Posted by omerby Yazıyı Oku
    Garanti 2.11.2017.de 209.274 lot almıştı 4.189.ort.ile
    Bugun bastı 221.476.lot.3.97.ile...

Not/Sanırım gelen vize haberiyle para lazım olmuştur hareketlı hisseler için diye düşünürüm./ Tabii varsayımım./ytd...
    Bu kadar alıciyi bulduysa iyi.

2. Ozelliklede son on dakika 100 bin lotdan fazla verdi

3.  Alıntı Originally Posted by marv Yazıyı Oku
    Ozelliklede son on dakika 100 bin lotdan fazla verdi
    Alıcıyi bulması enteresan !zaten aşağıya nezaman büyük girişler olsa veriyorlar kantarın topuzu kaçtıbugün, garanti de aradan çıktı demek istiyorum .Birileri iyi mal çekti bugün.garantideki abiler herhalde sikildilar.ytd

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Aşağıya doğru ufak ufak saldıkça ben de ufaktan alıyorum.Ama birileri elbet birgün senedin bedava olduğunu farkedecektir.

6. Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

7.  Alıntı Originally Posted by ignorant Yazıyı Oku
    Hisse sığ olduğu için kısa vadede her türlü oyuna müsait. Dikkatimi çeken birkaç konu var. Birincisi ben bu hisseyi yaklaşık 3 sene önce incelemiştim. Aşırı borçlu olması ve karlılıktaki istikrarsızlığı nedeniyle almamıştım. Fakat o vakit şirketin internet sitesinde Kartepede 100 dönüm arazi üzerinde faaliyet gösterdiği yazıyordu. Bugün baktım o bilgi yok. Acaba ne zaman çıkarıldı? ve de Neden? ikincisi şirket Doğan grubunun F/Ksi en iyi şirketi. Ama doğan grubunda bir hareket olunca bu tepkisiz kalıyor. Kar payı da vermiş. Sonuçta ben bu anlamsız hareketlerin tahta sahibi tarafından yapıldığını ve şirket yönetiminin içinde olmadığını düşünüyorum. Ama eğer onlarda içindeyse proje borsa kotundan çıkmak değil bu arsa için bir numara çekmektir diye düşünüyorum. Çünkü arsanın ederi şirketin piyasa değerinin üstünde olabilir. eğer öyleyse tahtada hala KY varsa döve döve gönderirler. DİREN KY!!
    Bugün itibarıyla KYnin Celha direnişine ben de katıldım. Artan ciro, karlılık, ihracat gelirleri, azalan borç...temettü ödemesi ve bilançonun fiyatlanmaması cepheye gelişimin nedenleri. Bugünlük KY dayağından nasibimizi aldık. Ama benim vade Nisan 2018 temettü zamanı. E artık 5,5 ay her gün de dayak atacak değiller herhalde...
    Son düzenleme : ignorant; 13-11-2017 saat: 21:38.

8. adam la karnımızı desiyor 3 -5 bin lotla tam 6 gundur!düsürerek .komedi tiyatro.nederseniz adını siz koyun.ytd

Sayfa 43/227 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •