Sayfa 430/443 İlkİlk ... 330380420428429430431432440 ... SonSon
Arama sonucu : 3544 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Haziran 2014'ten bu gune, hergun takip ederseniz, insanda belli bir bilgi birikimi oluyor.

O nedenle burada bildiklerimizi paylasiyoruz.

Yatirim tavsiyesi olarak almayin, cunku kimsenin isine karismak gibi bir huyumuz yoktur.
    Sn Tinaz,
    Geçen sene 3. çeyrekte Denge Varlıktan çok ciddi bir gelir gelmiş, yine öyle bir kazancın gelme durumunu nasıl görüyorsunuz? Faktoring tarafı stabil duruyor ama bu Varlık Yönetim tarafı tam belirsizlik içerisinde.

2.  Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
    Sn Tinaz,
    Geçen sene 3. çeyrekte Denge Varlıktan çok ciddi bir gelir gelmiş, yine öyle bir kazancın gelme durumunu nasıl görüyorsunuz? Faktoring tarafı stabil duruyor ama bu Varlık Yönetim tarafı tam belirsizlik içerisinde.
    Bu konuda bir fikrim yok, keske olsaydi.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bddk faktoring verilerini açıklamış.cok iyi veriler olduğundan bugün arttı diye investingte yorum yapılmış.bugunku hareketle alakası var mi.kagida girdim ama faktoring hakkındaki bilgim çok sinirli.konu hakkında bilgisi fikri olan varmi.
    Ihtiyaciniz olan bilgilerin cogu burada mevcut.

Başarılan sürekli ve dengeli büyüme rakamları sonucunda Lider Faktoring in 31 Mart 2024 tarihi
    itibariyle toplam bilanço büyüklüğü 5,1 milyar TL; bu büyüklüğün 4,2 milyar TL tutarı net faktoring
    alacakları olup özkaynakları 1,3 milyar TL.dir. Lider Faktoringin bilanço yapısında aktiflerin %80 inden
    fazlası faktoring alacaklarıdır.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1282928

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ekonomik kriz var .bu krizin pozitif etkileyeceği nadir bir sektörün ucuz bir kağıdı.
    Pozitif etkinin nedeni KOBI'lerin nakit ihtiyaclarinin yuksekligi.

Bankalardan kredi temin edemiyor KOBI'lerin cogu.

Ya kara listedeler ya da 10.000 TL icin 2 hafta bakleyemiyorlar.

LIDFA'da bu sure 4 saat.

Yalniz bu sirketlerin, ne kadar kucuk olursa olsun, gerekli teminati koyup, once musteri olmalari gerekiyor.

Musterilerden alinan teminatlarin toplami 34 MILYAR'dan fazla.

5.  Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
    Sn Tinaz,
    Faaliyet raporunda gecen bu ifadeden cikarimim, Denge'nin katkisinin %20 nin altinda oldugu.

Başarılan sürekli ve dengeli büyüme rakamları sonucunda Lider Faktoring in 31 Mart 2024 tarihi
    itibariyle toplam bilanço büyüklüğü 5,1 milyar TL; bu büyüklüğün 4,2 milyar TL tutarı net faktoring
    alacakları
    olup özkaynakları 1,3 milyar TL.dir. Lider Faktoringin bilanço yapısında aktiflerin %80 inden
    fazlası faktoring
    alacaklarıdır.

Faktoring alacaklarinin 4.2 MILYAR TL. oldugunu dusunursek, bunun % 15'i Denge'den geliyor desek, bu da 630 Milyon TL yapar ki bu da cok ciddi bir katki.

Sn Tınaz bilgilendirmeler için sagolun.ben yatırımcı ilişkilerini aradığımda denge varlığın ilk 3 aylik bilancoya etki etmediğini denge varlığın ancak 6 aylik bilancoya etki edebileceğini soyledi.artik nasıl bir bilanço yapış tarzları varsa.spk bedelsiz onayını geciktirebilir bunda şirketin etkisi yok.ama artık 6 aylik bilanço zamanı geldi .ben bu cuma bilanço gelir diye dusunuyorum

7. Lider Faktoring A.Ş.'nin 25.000.000 TL nominal tutarlı, Nitelikli Yatırımcılara Satış yönetimiyle gerçekleştirilen TRFLDFK72434 ISIN kodlu bonoların kupon ve ana para ödemesi tamamlanmıştır.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1314545

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn Tınaz bilgilendirmeler için sagolun.ben yatırımcı ilişkilerini aradığımda denge varlığın ilk 3 aylik bilancoya etki etmediğini denge varlığın ancak 6 aylik bilancoya etki edebileceğini soyledi.artik nasıl bir bilanço yapış tarzları varsa.spk bedelsiz onayını geciktirebilir bunda şirketin etkisi yok.ama artık 6 aylik bilanço zamanı geldi .ben bu cuma bilanço gelir diye dusunuyorum
    6 aylik bilanco icin son tarih 19 Agustos 2024.

Bu hafta gelirse iyi olur.

SPK izin icin bu bilanco'yu mu bekliyor diye dusunmedim degil.

Sayfa 430/443 İlkİlk ... 330380420428429430431432440 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •