Sayfa 430/937 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by fabrikator Yazıyı Oku
    Baktım foruma fitne fucur saçılmış. Eskilerden olarak iki satır yazayım dedim. Nickimi eski yazılarımı bilen bilir bu sayfaya müebbetler koğuşu adını veren benim. Belki merak eden vardır sekiz senedir tek lot satmadım. Eski yazdıklarımın üstüne de diyeceğim yoktur. Merak eden açar bakar.

Fitne uykudadır, uyandırana lanet olsun. Hz.Muhammed sav.

Biz bu yola ümitlerimizi kefene sararak çıktık... Beklemiyorsan sat kardeşim. Burada umutsuzluk pompalama...

2. 9 yıldır bekliyorum 9 daha beklerim

3. Bakalım banka borsa kotasından çıkaracakmı hisseleri haftaya hareketli günler bekliyor bizi

4.  Alıntı Originally Posted by fabrikator Yazıyı Oku
    Baktım foruma fitne fucur saçılmış. Eskilerden olarak iki satır yazayım dedim. Nickimi eski yazılarımı bilen bilir bu sayfaya müebbetler koğuşu adını veren benim. Belki merak eden vardır sekiz senedir tek lot satmadım. Eski yazdıklarımın üstüne de diyeceğim yoktur. Merak eden açar bakar.
    Fabrikatör hocamı şahsen tanıma fırsatım da oldu davanın yalnızca in***** değil lideridir aynı zamanda.. sayesinde bende 1 adet kur 3 adet btr aldım ve çevresinde benim gibi en az 20 kişiye daha çok çılgın emekleri geçmiştir işin içindeki benim tanıdığım en eskilerden biri kendisine buradan teşekkürlerimi ve selamlarımı iletiyorum ☺️

5. Burda olumsuz yorum yapanlara kanmayın herkesin kendı aklı var dun onlara inansaydım ilk harekette 50 bin TL de kurucu yu vermıstım
    Tabi ben vermedim ama onlara inananlar vermıtır ve hergun saygıyla andıklarından eminim
    😎

6. 2005 yılından beri tüm eski arkadaşlara selam olsun.herkese bol kazançlar dilerim.

7. Bu başlığı şu anda 36 kişi okumaktadır. (10 üye ve 26 ziyaretçi)

akhunabey, alpalsanacr, amcaturhan, Carleone, Dadaş66, DENİZ, hortis, SANTİNO, Vekil1924, ZG1453
    Yer İmleri
    Submit to Google GoogleSubmit to Facebook FacebookSubmit to Twitter Twitter
    Gönderi Kuralları

8. Düşüp çıkması umurumda olmayan hisse. Düşünce endişelenmiyorum, çıkınca seviniyorum tabii ama, amaç o değil, o yüzden sadece seviniyorum. Amacımız sonuca ulaşmak hayırlısıyla. Forumda yeni üye olsam da, ben de 1,5 yıl oldu hisseleri alalı. Güzel günler yakında.

Sayfa 430/937 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •