Yatırım tavsiyesi değildir! Yanılma ihtimalim her zaman vardır!
Birde böyle bir beklenti içinde olan yatırımcılar var ... evet rsi yüksek ama ortam cok farklı...fırsatı kaçırmış olanlar 4 gözle beklerken gerçekleşir mi ?..
David brady :
![]()
En son gramı 86 lira iken aldığım toplam 428 gram altın var elimde fiziki.bu yükseliyor tamamda daire fiyatıda hayatta fiyatta yükseliyor .neden satmıyorum onunda bilmiyorum.benle mezara girecek gibi)
Son düzenleme : jah; 24-07-2020 saat: 23:11. Sebep: gramer
Yok be hocam, daire fiyatları öldü geberdi valla.
2015'te satsam 3 kilo altın edecek daire şimdi 1,5 kilo altın etmiyor.
Hatta emlak-altın arasındaki ilişkiyi gösteren şöyle bir video paylaşayım.
https://youtu.be/l-knwwD-PZc?t=280
Son düzenleme : djoz; 24-07-2020 saat: 23:57.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
uzun zamandan beri 2 050 hedefini çok yazdım ve o hedefe ramak kaldı gerçekleşeceğinden şüphem yok, ancakkk 2 050 hedefinin geçilemeyecegini düşünüyorum hatta oradan ciddi bir düzeltme geleceğini düşünüyorum [ kırmızı çizgiye kadar ] ons geri gelsede dolarda yükseliş beklediğimden gram altında sıkıntı çok fazla olmaz, diyeceğim 2 050 hedefinden sonra dolar daha şanslı görünmekte., 2 050 geçildiğinde 3 500 hedefine hızlı bir şekilde gidilecektir ama bahsettiğim 2 050 nin geçilmesini çok zor görüyorum, geçilemeyecek çünkü borsalardada bir ciddi düşüş bekliyorum borsalar çakılırken bütün madenler düzeltme yapacaktır tabii şimdi uyuyan dolarda agresifleşecektir bunlar benim düşüncelerim yanlızca beni bağlar siz masal okur gibi okumakla yetinin yatırım tavsiyesi değildir bu arada 2 050 nin tekrar geçilmesi 1 yıl filan sürebilir .tabii dünya konjöktürü farklı gelişmelerede sebeb olabilir ayrı mesele, herşey düşündüğüm gibi olup 2 050 ye gidip oradan ciddi bir düzeltme yaptıktan sonra 3 500 hedefini yakalarsak, ondan sonraki hedeflerimide o zaman açıklarım , allah mahçup etmesin![]()
Yer İmleri