Sayfa 430/998 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    o kural yine işlemiş.. zaten 12sinde dibi görmüşüz..

aşşa oynayan batmış..

Puahahahhahsh
    Sindoma abiye soralım, o gün o batmadıysa kimse batmamıştır, bir aydır boyuna düşecek diye diye dilinde tüy bittiydi
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puahahahhahsh
    Sindoma abiye soralım, o gün o batmadıysa kimse batmamıştır, bir aydır boyuna düşecek diye diye dilinde tüy bittiydi
    sindo uzun zamandır düşere oynuyor.. abka nokta atışı yabmış ama tersten

neyse herkesin kendi parası kendi stratejisi. diyecek bişey yok..

çıkmaz demeyin şansıınızı deneyin

3. Daha 30 günü var, belki 12 ekimde yeni dip yapcak, bilemeyiz
    Hamdım Piştim Yandım

%9 yükselmiş o günden buyana aralıksız 5 kere buradan dip yabsa nolur bozkurt..

sen nörüyon bozkurt sende görünmüyon.. para katlamaya devam mı ?

hemşerim mesaj kutun dolu
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puahahahhahsh
    Ben yön aşağı dediğimde git bak bakalım kimler go go yön yukarı gap kapanacak diye yazmış, diğer bir konu benim bütün analizlerim bana aittir başkaları gibi gidip kuş sitesindeki teknik analiz yapanların analizlerini gelip burada yorumlamam ,emlak şahit sende şahitsin geçen hafta 2.96 kadar uzun bar çekerim diye senin topiğinede sevildiğin için uyarı geçtik devamını belirtterek.
    Birileri batacak birileri çıkacak ama burada bir tanede analiz yapmayıp borsa yukarıysa long olan aşağı ise şort olan hep yakalayan sahtekarlar dolu onlara bak ben kendi cebime girene çıkana bakıyorum bozkurt sende öyle yap sağlığına
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hemşerim mesaj kutun dolu
    tamam boşaltıyorum
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ben yön aşağı dediğimde git bak bakalım kimler go go yön yukarı gap kapanacak diye yazmış, diğer bir konu benim bütün analizlerim bana aittir başkaları gibi gidip kuş sitesindeki teknik analiz yapanların analizlerini gelip burada yorumlamam ,emlak şahit sende şahitsin geçen hafta 2.96 kadar uzun bar çekerim diye senin topiğinede sevildiğin için uyarı geçtik devamını belirtterek.
    Birileri batacak birileri çıkacak ama burada bir tanede analiz yapmayıp borsa yukarıysa long olan aşağı ise şort olan hep yakalayan sahtekarlar dolu onlara bak ben kendi cebime girene çıkana bakıyorum bozkurt sende öyle yap sağlığına
    Takılıyorum yahu, senin teknik analizin süper. Aynen üüüle yazdın ve uzun barı dediğin gibi çektin.
    Herkesin kazancı kendine, strateji oyunu sonucta borsa kim kime opel alırsa
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 430/998 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •